Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה

אני מעוניין לקנות פולו 2011 באוטודיל.

המצב החיצוני של הרכב מצוין, הקילומטרז נמוך יד ראשונה והצלחנו לקבל מחיר טוב.

אני יודע שכל רכב שמגיע לשם עובר בדיקה, בעבר שבאתי לברר על רכב אז היה להם את טופס הבדיקה שיכולתי לראות בדיוק מה אומרים על כל דבר.

כששאלתי על הבדיקה של הרכב הנל, הסוכן אמר לי שהם כבר לא מוציאים טופסי בדיקה ושהכל כתוב אצלם במחשב.

הוא אמר שהמנוע הגיר והשילדה בלי בעיות כלל ושהם מתחייבים על כך.

האם אני יכול לסמוך על זה? זה לא מוזר שאין טופס בדיקה?

תודה מראש.

פורסם

תעשה בדיקה משלך ואז לא תצטרך לסמוך על המילה שלהם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תעשה בדיקה משלך ובנוסף כל התחייבות שהיא תיקח מהם בכתב ובפירוט.

פעם כמעט קניתי מהם רכב, הם כמובן התחייבו על מנוע, גיר ושלדה (לצערי לא ביקשתי מסמך כתוב). בסופו של דבר נמצא שהגיר גמור + שהרכב אחרי תאונה (למרות שלא היתה פגיעת שלדה, אבל הם כמובן לא נידבו את המידע הזה). לאחר מכן הם התנערו מההתחייבות לגיר.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

אני גם כמעט קניתי שם פולו ממש מזמן...והספיק לי לבדוק הסטוריית טיפולים של הרכב במוסך מורשה שגם זה לא היה קל לקבל...התקשרתי למוסך עצמו ובסוף מסרו לי את המידע. בכל אופן הרכב היה בן שנה, הם התחייבו שהוא פרפקט 100% והתברר שהחליפו לו שסתום טורבו והיתה גם תקלה בסוויץ' ועוד דברים. בקיצור, תנסה להתחיל מלבדוק הסטוריית טיפולים וגם אל תוותר על בדיקה לדעתי.

פורסם (נערך)

אני מצטרף לדעת החברים -

תתחיל ממה שלא עולה לך כסף - הסטוריית טיפולים ותיקונים (חשוב לראות שתקלות אם היו, טופלו ולא חזרו על עצמן מס' פעמים).

אולי זה קצת קשה כפי שציין המגיב מעליי - אבל כדאי.

אחר כך - קח מהם התחייבות (בכתב!) לפחות על מנוע גיר ושלדה שבה רשום שתוחזר עלות הבדיקה אם יש ליקוי באחד מהם.

רק אח"כ - קח לבדיקה משלך והבא אליהם את פירוט הליקויים (תוכל להעלות גם לפה ולהתייעץ עוד קודם).

(גם ככה בדיקה שלהם לא היתה שווה הרבה)

עריכה אחרונה על ידי חולגי
איות

alfa 156 2.5.

פורסם

קניה מאוטודיל היא כמו כל קניה של רכב. אל תסמוך אל אף בדיקה שלהם, כמו שלא תסמוך על בדיקה שנותנת לך חברת ליסינג.

יכול להגיד לך שקניתי מהם רכב לפני כמה שנים, והייתי מאוד מרוצה, היה אחד הרכבים השמורים ביותר שקניתי אי פעם.

גם הבדיקה שעשיתי תאמה את מה שהציגו לי בבדיקה שלהם, אבל אף פעם אתה לא יכול לדעת, לכן אל תסמוך על המזל,

אלא תתייחס לזה כאילו אתה קונה רכב ממישהו שאתה לא מכיר ולא סומך עליו יותר מידי.

פורסם

אתה קונה רכב בעשרות אלפי שקלים לא תשים 500 שקל על בדיקה במכון?

אוטודיל כמו כל מגרש רכב מעוניינים להרוויח, אז נכון שהם יותר רישמיים מהרבה מקומות אחרים אבל עדיין מדובר בסוחרי רכב.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני מחר לוקח את האוטו לבדיקה. האם אתם מכירים מקום שאוכל לסמוך עליו?

חיפשתי פה בפורום אבל לא הצלחתי להבין עד לאן אוכל להגיע עם הבדיקה, הרי נציג שלהם יבוא איתי, לא ?

פורסם

אני ממש לא אוהב אותם - תמיד אני יוצא מהמקום בהרגשה שיש שם אוסף של מוכרים צ'חצ'חים ואצלנים שעושים לך טובה שמדברים איתך. תמיד מחכים לאיש מכירות כי הם תמיד בהפסקות עישון. אין כל קשר בין המחיר של הרכב למחיר הגיוני - הכל בתחושה שהם עושים לך טובה.

ממש יוצא מאוכזב בכל פעם שאני עובר משם (כל פעם נשבר ונכנס שוב בתקווה - זה קורה פעם בשנה)

• תוכן חדש...