Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

יש לי שאלה קצת מוזרה, אבל אני בטוח שתידעו לענות לי עלייה.

אז ככה:

צומת מגידו. ישר על כביש הסרגל, לכיוון עפולה.

אחת הפניות ימינה על כביש הסרגל זה יציאה לכביש התענכים.

הכיוון שלנו זה טבריה, נקודת המפגש, צומת צמח.

השאלה היא .

דרך איפה הכי מהר להגיע לצומת צמח.

לרדת ימינה לתענכים.

או להמשיך דרך עפולה - כפר תבור ימינה- דרך יבניאל לרדת את הירידות ואז להמשיך לצומת מצח.

תודה רבה והמשך שבת מקסימה

פורסם

לא אעשה את העבודה בשבילך.

ממליץ לך לפתוח שתי תוכנות, להכניס את קודת המוצא ונקודת היעד ולבחור בהתאם לתוצאות שתקבל. מדובר במפות גוגל ובווייז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דרך התענכים ובלי להכנס לבית שאן (תביט טוב במפות שספריאל שלח אותך אליהן) היא ארוכה יותר, בהרבה.

מצד אחד היא פנויה יותר, מעט צמתים מרומזרים, אבל מצד שני רוב הדרך נתיב לכל כיוון.

דרך עוקף עפולה וכפר תבור הכביש איכותי יותר וקצר במרחק - אבל יתכנו האטות או סוטול מהנוף כשאתה יורד (בזהירות!) לכנרת.

נראה לי שההבדל יהיה קטן, אוטלי 5-10 דקות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

עוקף עפולה+כפר תבור ותמשיך ישר לכיוון מחלף גולני,תמשיך ישר עד צומת פוריה,ימינה,לרדת את כל הירידות עד צומת כנרת (ממש תלול שם,סע לאט)

בצומת כנרת ימינה ומשם 5דקות עד צמח.

יתרון משמעותי - רוב הדרך כביש מהיר (שני נתיבים לכל צד)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...