Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנטנה גטס 07

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

יש לי יונדאי גטס 07

נשברה לי האנטנה של הרדיו (בגג). אני צריך להחליף את כל החלק כולל החיבור ולא רק את האנטנה

הכל בפנים אכול ורקוב

אפשרי לעשות את זה לבד?

עריכה אחרונה על ידי DorFaTAl

hyundai GETZ 07 1.4L

• ספונסר פורום
פורסם

גטס 07 או גטס 08? בכותרת כתוב משהו אחד ובגוף ההודעה משהו אחר.

בעצם זה לא כל כך משנה. אין שום בעיה להחליף את האנטנה עצמה ואת הגוף שלה. פנה אל ליאור מיונדאי שופ, תן לו את מספר השלדה של הרכב והוא ימצא לך את החלק המתאים. הוא יבואן מקביל של חלקי חילוף ליונדאי, המחירים שלו נמוכים משמעותית מהמחירים במוסך המרכזי. אולי הוא גם יוכל לתת לך הדרכה קצרה לגבי הרכבת החלק.

פורסם
גטס 07 או גטס 08? בכותרת כתוב משהו אחד ובגוף ההודעה משהו אחר.

בעצם זה לא כל כך משנה. אין שום בעיה להחליף את האנטנה עצמה ואת הגוף שלה. פנה אל ליאור מיונדאי שופ, תן לו את מספר השלדה של הרכב והוא ימצא לך את החלק המתאים. הוא יבואן מקביל של חלקי חילוף ליונדאי, המחירים שלו נמוכים משמעותית מהמחירים במוסך המרכזי. אולי הוא גם יוכל לתת לך הדרכה קצרה לגבי הרכבת החלק.

קיבלתי ממנו כבר הצעת מחיר, אכן הוא זול.

אני יברר איתו.

ותודה תיקנתי

היא 07

hyundai GETZ 07 1.4L

פורסם

יש בתי אנטנה שכוללים מגבר ואז המחיר שלהם רחוק שנות אור מ 100 שקלים. שביררתי לגבי בית אנטנה ליאריס שלי קיבלתי הצעת מחיר על סך 1,800 שקלים לפני מע"מ. כן, מה שקראת.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כמה עלה 100שקל?

יש בתי אנטנה שכוללים מגבר ואז המחיר שלהם רחוק שנות אור מ 100 שקלים. שביררתי לגבי בית אנטנה ליאריס שלי קיבלתי הצעת מחיר על סך 1,800 שקלים לפני מע"מ. כן, מה שקראת.

איתמר

בית אנטנה ב75 ואנטנה ב135

hyundai GETZ 07 1.4L

• תוכן חדש...