Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיפ עד 70 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אמא שלי החליטה לגוון מהאיביזה והחליטה שהיא רוצה גיפ, עיקר הגיפ יהיה נסיעה מהבית לעבודה (משהו כמו 8,000 קילומטר בשנה) אחת הסיבות שהיא רוצה להחליף זה שתוכל לרדת לנחל ציפורי פעם בשבוע שבועיים לטיול עם הילדים, אבא מתעקש שאם כבר אז שיהיה 4 על 4.

הם מבינים שצריכת הדלק הולכת להשתנות משמעותית!

אני אישית מאוד נגד ההחלפה ( לא מבין מה יש להחליף רכב בן שנה בלי קילומטרים ושריטה בגיפ שבקושי יהיה בו שימוש ) אבל מצד שני לא באמת שואלים אותי אז אני פונה אליכם.

יונדאי טוסון לא בא בחשבון המנוע 2.7 זללן ברמות ( נכון שבכמות הקילומטרים פה זה לא משמעותי ) אבל הרכב עלול להפוך לרכב ראשון בבית וליסוע יותר.

מה האופציות הנוספות?

פורסם

הג׳יפון 4x4 היחיד במחיר הזה שהוא גם חסכוני הוא הטריוס של דייהטסו. אבל הוא קטן יחסית לג׳יפונים כמו הטוסון ולא בטוח שיספיק לכם כרכב לטיולים ( לא כתבת עם כמה ילדים היא מטיילת).

ג׳יפון קומפקטי וחסכוני יחסית הוא הניסן קשקאי. הוא מעט חורג מהתקציב ( שנת 2008 ) ונדיר עם הנעה כפולה.

הטוסון ואחיו הספורטאג׳ אכן זללני דלק ( נסיעה עירונית בעיקר תניב צריכה מזעזעת של גג 1/6).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...