Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מצבר ורטה בן שנתיים, לפני כשבועיים השארתי את הרכב לשטיפה, וכשבאתי לקחתו אמרו לי שלא מניע לכן ניקו רק את הפנים, התעקשתי שיחברו לי כבלים, ולקחתי את הרכב לחנות ממנה קניתי את המצבר, שם נאמר לי שהמצבר תקין וכן האלטרנטור, ויתכן והמנקים, הפעילו אורות או רדיו תוך כדי ניקוי, ורוקנו את המצבר, נסעתי נסיעה ארוכה, חזרתי למכון השטיפה, שטפו לי את הרכב והכל חזר למקומו.

היום בבוקר לא הצלחתי שוב להתניע את הרכב, התחברתי עם כבלים ושוב חזר לנסוע רגיל.(במהלך החג לא נסעתי כמעט עם הרכב רק שתי נסיעות קצרות)

בדקתי אם יש אורות בתא כפפות או מטען והכל תקין, את הסטרטר החליפו לפני כחודשיים.

מה נראית לכם הבעיה?

פורסם

ככל הניראה מצבר תקול. יש לבדוק אם מגיע מתח תקין לסטרטר ואם לא קיים מפל מתח בזמן נסיון ההנעה. כאשר קיימים אורות כמו שהבחנת זה לא אינדיקציה כי הסטרטר הוא צרכן המתח הגדול ביותר.

• ספונסר פורום
פורסם

כי הרבה מאוד פעמים קודניות גורמות לבעיות כאלו.

ברמת גן כבר לא נשארו הרבה מוסכים, כולם סגרו והעיר עברה להייטק. בפתח-תקווה יש לך את יצחק וויס, חשמלי ותיק שגם כותב מידי פעם בפורום או את אמיר הבעלים של המוסך הירוק. שניהם חברה' טובים ומקצועיים מאוד שבקלות יוכלו לאתר אם מדובר בבעיה במצבר, בבעיה בטעינה או בבעיה בפריקה.

• תוכן חדש...