Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RAYBAN בזול, איפה?

Step
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי שאני רוצה להשקיע במשקפי שמש איכותיות שלא יהרסו לי את הראייה (כמו כל הזבל והזיופים שהייתי מרכיב עד עכשיו), והכיוון הוא רייבאן WAYFARER שחורות קלאסיות.

Ray-Ban-Wayfarers.jpg

המחיר הכי זול שקיבלתי עד עכשיו היה הלפרין - 420 ש"ח.

האם יש בארץ מקום שבו אמצא בפחות?

אם לא בארץ, אז איפה אני יכול למצוא באינטרנט ככה שאני אוכל לדעת בוודאות שלא מדובר בזיוף, אבל שיצא זול יותר מהארץ?

ערב טוב וחג שמח!

פורסם

אתה יכול לקנות מאמזון ארה"ב ולשלוח דרך shipito זה יוצא יותר זול, במיוחד שהם שוקלות מעט.

חוץ מזה לאמזון יש מבצע תמידי, שאם אתה נרשם להודעות של ביגוד והלבשה (שזה כולל שעונים ומשקפיים) זה נותן לך הנחה של 20% בקנייה הבאה שלך. (חפש את הרישום באזור האישי שלך באמזון)

תוודא שאתה קונה ישירות מאמזון ולא משום ספק אחר, כי לפעמים שם יש זיופים.

http://www.amazon.com/Ray-Ban-RB2132-Wayfarer-Sunglasses-Rubber/dp/B003KGTDGI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1397972038&sr=8-1&keywords=ray+ban+wayfarer

77 עולות המשקפיים שאתה רוצה הכי פשוטות (111 לעדשות מקטבות)

נעשה חישוב : 77 * 0.8(הנחה) * 1.068(מס נוודה) + 8(מחיר משלוח shipito משוער) = 250 עד 260 שקלים.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תוכן חדש...