Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת.

היום הלכתי לבדוק את גיל הצמיגים האחוריים שלי ומצבם כחלק משרשור שפתחתי בפורום דיטלינג וגיליתי באחד הצמיגים חתך נקי,לא עמוק מידי כי הגלגל לא מוריד אוויר וזה נראה כאילו מישהו ניסה לחתוך לי את הצמיג ונבהל ברגע האחרון :evil:

הצמיגים עצמם עשו את שלהם (בני 4 עם 102K קילומטר) ואני אחליף לקראת הטסט.

10261867_752156754805182_449769388_n.jpg?oh=a9556170105b56dbbc92b265be9624f3&oe=535305EE&__gda__=1397947608_4d5cc68d26ff64d09cfe80e49a693edf

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא נראה לי שמישהו ניסה לחתוך לך את הצמיג,הצמיגים שלך פשוט עייפים גם במספר השנים וגם בגלל מספר הקילומטרים.

לדעתי גש כבר עכשיו להחליף צמיגים שלא חש ושלום יתפוצצו לך במהלך נסיעה.

חג שמח.

יוסי

פורסם

אני מכיר את ניסו.

הוא בחור טוב.

אין סיכוי שניסו יעשה דבר כזה. ניסו לא לחתוך לך את הצמיג.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תן לו קצת כבוד בכל זאת בן 4 עם 102K קילומטרים :lol:

בזמן הקרוב אני אסע לאחד הכפרים פה באיזור לקנות איזה זוג צמיגים "איכותים".

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

צמיגים "איכותיים" זה לפעמים מה שמפריד אותך ממצב של תאונה, לא ממליץ לך בכלל בכיוון הזה. לא חסר חברות טובות במחיר סביר לחלוטין של צמיגים נורמליים.

ו 100 אלף ק"מ על אותם צמיגים...לא רוצה לדעת את השאר

Opel Adam S 2017

פורסם

מי שינסה לפנצר צמיג יעשה זאת בדופן ולא בסוליה, בה הגומי עבה יותר. מה גם שיעדיף לדקור ולא לחתוך כדי להשיג אותו אפקט בפחות מאמץ.

פורסם

100 אלף קילומטר ו-4 שנים על צמיגים? ועוד האחוריים? :shock: תחליף ומהר.

אגב, אם מישהו היה מנסה לחתוך לך את הצמיגים, אני בספק שהוא היה מתאמץ כל כך לחתוך את הסוליה - הרבה יותר קל פשוט לחתוך את הדופן.

פורסם
צמיגים "איכותיים" זה לפעמים מה שמפריד אותך ממצב של תאונה, לא ממליץ לך בכלל בכיוון הזה. לא חסר חברות טובות במחיר סביר לחלוטין של צמיגים נורמליים.

ו 100 אלף ק"מ על אותם צמיגים...לא רוצה לדעת את השאר

אני מתפלל בכל לבי שהדברים לא נכתבו ברצינות.

חברים אני צוחק אבל אני לא מתכוון לרכוש את הדבר הכי טוב,בכל זאת אני סטודנט ומעדיף משהו באמצע.

100 אלף קילומטר ו-4 שנים על צמיגים? ועוד האחוריים? :shock: תחליף ומהר.

אגב, אם מישהו היה מנסה לחתוך לך את הצמיגים, אני בספק שהוא היה מתאמץ כל כך לחתוך את הסוליה - הרבה יותר קל פשוט לחתוך את הדופן.

כן הצמיגים המקוריים של הרכב גם אני הופתעתי.

• תוכן חדש...