Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש המלצות מה לראות באיזור?

רכבים דברים מוטרפים וכדומה

במול כבר הייתי אקח יום באיזור הבית הלבן והאזור...

האם זה כל מה שיש באיזור?

פורסם

יש את השלוחה של מוזיאון האוויר והחלל בוירג'יניה - יש שם מעבורת חלל, את הבלאק בירד, המטוס שבאמצעותו הפציצו את יפן במלחמת השנייה ועוד. יכול להיות נחמד גם אם היית במוזיאון בוושינגטון.

יש את מוזיאון ה"היסטוריה של הטבע" (natural history) - אומרים שהוא פחות מגניב מהמוזיאון באותו שם בניו יורק, אבל בעיניי בהחלט שווה ביקור. כמו כן, אם אתה מתעניין בהיסטוריה האמריקאית (ובינינו, זו היסטוריה של העולם בהרבה מקרים), כדאי (בעיניי) לבקר גם במוזיאון ההיסטוריה האמריקאית (American history). שני המוזיאונים הללו הם של הסמיתסוניאן כך שהם בחינם לגמרי (אלא אם תחליט לתרום כסף בכניסה, כמובן!). יש לך מוזיאוני אמנות למיניהם (אפריקאית, אסיאתית, הודית וכו') אם זה מעניין אותך. אני אישית לא התלהבתי מ"הטירה" (המבנה של הסמיתסוניאן), אבל אם אתה גם ככה במול אז אפשר לעשות גיחה.

אומרים שמוזיאון העיתונות מאוד מומלץ (ה-newsuem), אני אישית לא הייתי. כמו כן, יש לך את מוזיאון הריגול - שוב, לא הייתי, הבנתי שמגניב לאמריקאי הממוצע, ישראלי שהיה בתפקיד קרבי או תומך לחימה בצבא פחות יתרגש - כך נאמר לי על-ידי מישהי שהייתה.

יכול להיות נחמד לעלות על אחד מהסיורים באוטובוסים - יש כמה כאלה, אני יודע שלאחרונה סגרו אחד, אז צריך לראות מה נשאר... מתאר לעצמי שהפינה הזו בסה"כ סגורה מבחינתך, מאחר וכבר היית במול.

אם מעניין אותך טבע - יש את Great falls, בצד של מרילנד ובצד של וירג'יניה. שמורת טבע עם מפלים ענקיים (לא מפלי הניאגרה אבל לעיניים ישראליות בהחלט מרשים - לפחות בצד של וירג'יניה, שבו הייתי והבנתי שנחשב יותר "מוצלח").

אם אתה נייד - ממליץ להרחיק (מעט) לבולטימור. יש המון מה לעשות באזור הנמל, ספינות מגניבות לראות (ספינת מלחמה, צוללת, ספינה ממלחמת האזרחים וכדומה). יש שם גם את האקוואריום הלאומי שהוא בהחלט נחמד ובעיניי שווה את המחיר (הייתי לפני שלוש שנים בערך וזה היה 17$ למבוגר, אם אני זוכר נכון. יש כול מיני אופציות - עם/בלי מופע דולפינים). אה, זה מזכיר לי את גן החיות בוושינגטון - גם של הסמיתסוניאן ולכן בחינם. חוץ מזה יש את כול המבנים העתיקים, כנסיות, קתדרלות, דברים כאלה אם מעניין אותך. גם מוזיאון האמנות של בולטימור די נחמד ואם אני זוכר נכון הוא בחינם.

הממ, זהו לבינתיים אני מניח. אם תרצה לכוון לתחומי עניין נוספים או יש לך שאלות אז אשמח לנסות ולעזור :-)

פורסם

במול הייתי במוזיאון התעופה והחלל.ועוד איזה מוזיאון טבע אבל התמונות ממוזיאון החלל שבקישור פה לא מוכרות לי .

את בולטימור כבר הכנסתי לרשימה, יש משהו טכנולוגי או לחובבי רכב באיזור?

• תוכן חדש...