Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת תפירה MARDIX- מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנ לא מתווכח אתך. מעולם לא פירקתי פדאל של מכונת תפירה.

היום אשאל את אמא שלי אם נותר משהו מהמרדיקס (זהה לזו של הברווז) - אם כי אני מניח שהושלכה במעבר דירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מישהו יודע מה אומרים המידות של המחטים?

היום נסחפתי באימוני התפירה, ועשיתי ניסיון בהכנת כיסוי לבלם היד (תמונות מצורפות), בשלב מסוים שברתי את המחט, אני רוצה לקנות לי מלאי של מחטים בשביל הטעויות הבאות שלי.

ראיתי באיביי שמוכרים מציגים את המידות האלה:

SIZE 90/14

SIZE 100/16

SIZE 110/18

Size 120/20

מה מציינים המספרים?

20140507_141508.jpg

20140507_150708 (Large).jpg

20140507_141240 (Large).jpg

IMG-20140507-WA0009 (Large).jpg

IMG-20140507-WA0014 (Large).jpg

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

חיפוש קצר בגוגל יעלה הרבה מידע, אבל נדמה לי שהגיע זמנך להצטרף לקורס תפירה. או לפחות לגשת לחנות לצרכי תפירה ולהתייעץ שם, כיון שי מגוון עצום של מחקטים במידות וצורות חוד שונות, כל אחת למטרה אחרת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחותי הקטנה בדיוק סיימה את קורס התפירה שלה, נשאב ממנה ידע. פשוט על עניין המחטים לא ידעה לענות. גם חיפוש ראשוני בגוגל לא עזר לי.

ממש אין לי זמן לעוד קורס בשלב הזה של החיים שלי. הסמסטר יש לי תשעה קורסים גם ככה.

אני גם ממש לא מתכוון להכין לעצמי בגדים, אבל מכונת התפירה שבתה אותי בקסמיה בתור מכונה, וגרמה לי לרצות ללמוד להשתמש בה בצורה בסיסית.

בכלל תיקנתי את המכונה כדי לתת אותה לאחותי, אבל היא תצטרך לחכות עד שארגיש שמיציתי.

פורסם

תודה.

מה המספר מציין? יש לזה יחידות מדידה? או שזה סתם מספר שרירותי?

האם ככל שהמספר גדול יותר, המחט רק עבה יותר או שגם גבוהה יותר?

פורסם

אחד המספרים מציין את העובי (במאיות מילימטר). השני - איני יודע.

• תוכן חדש...