Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך רכב בעיקר לנסיעות בינעירוניות (רמת גן-ראשון) יומיומי. אני חושב לקנות רכב קטן עד 25 אלף.

מעדיף גיר אוטומט. זה האוטו הראשון שלי ככה שאין לי ניסיון בתחום הזה בכלל.

על אילו רכבים הייתם ממליצים אם הכי חשוב לי האמינות ושלא אצטרך להוציא אלפי שקלים כל שנה על תיקונים (ברור לי שאי אפשר לדעת מראש...)? ושתסחוב את הנסיעות גם מן הסתם...

תודה מראש

פורסם

פיאט פונטו או יונדאי גטס יתאימו לשימושים שהגדרת, בצורה טובה.

הפונטו תהיה חסכונית יותר, את הגטס יהיה יותר קל לרכוש, וגם הטיפולים כנראה יהיו זולים יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני רק מוסיף שבתקציב שלך כדי לחפש את הגטס מ2006 עם מנועי 1.4,כמו כן רמות איבזור gls/gli.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עם כל האהבה שלי לפונטו, הפעם אני דווקא אצטרף להמלצה על הגטס.

אם הכוונה הייתה לפונטו ספייס מ2006, אז היא אכן תשאיר עודף בכיס, אבל ממש קשה למצוא אחת שמורה.

אם הכוונה לגרנדה+דרישה לרכב אוטומטי, עד אמצע 2008 אם אני לא טועה, הן הגיעו ללא HILL HOLDER, לדעתי מערכת משמעותית מאוד עבור רכב עם גיר רובוטי.

למצוא בתקציב כזה פונטו מסוף 2008 שמורה, גם כן משימה לא פשוטה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
פיאט פונטו או יונדאי גטס יתאימו לשימושים שהגדרת, בצורה טובה.

הפונטו תהיה חסכונית יותר, את הגטס יהיה יותר קל לרכוש, וגם הטיפולים כנראה יהיו זולים יותר.

גם אני חשבתי על הגטס האמת, אני חושב על 2007-2008 ובשביל זה אצטרך לחרוג קצת מהתקציב כניראה. למה אתה אומר שאת הגטס יהיה יותר קל לרכוש?

את הגרסאות הטובות יותר - GLS/GLI אני בקושי רואה במודעות מכירה למשל. ממה שקראתי פה, לא כדאי להתעסק עם GLF.

פורסם

זה לא שלא כדרי להתעסק,פשוט אין abs וכרית אוויר אחת,מכנית הם זהות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יותר קל לרכוש יונדאי גטס כי ההיצע יותר גדול משמעותית.

גם אם אני מגביל את הבחירה לגטס 2007/8 בלי דגם GLF יש בלוח פי שלוש מכוניות מפונטו 2005/6

אם אני כולל גם את הדגם הבסיסי יש בלוח פי 10 מכוניות (192 מול 19)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
זה לא שלא כדרי להתעסק,פשוט אין abs וכרית אוויר אחת,מכנית הם זהות.

הבנתי. טוב אז יחסית לנהג חדש כמוני ABS יהיה משמעותי אני חושב.

פורסם
יותר קל לרכוש יונדאי גטס כי ההיצע יותר גדול משמעותית.

גם אם אני מגביל את הבחירה לגטס 2007/8 בלי דגם GLF יש בלוח פי שלוש מכוניות מפונטו 2005/6

אם אני כולל גם את הדגם הבסיסי יש בלוח פי 10 מכוניות (192 מול 19)

פונטו 2005/6 וגטס 2007/8 זהים במחירים?

פורסם

הפונטו זולה יותר, ב2007/8 כבר שווק דגם הגרנדה יותר יקר ועם גיר רובוטי שנוי במחלוקת.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...