Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נתקלתי באינטרנט בפרויקטים מחול שעשו על רכבים זהים לשלי(פאג'רו קינג) ותהיתי האם התקנה של פרוג'קטור בתוך הפנס עם מנורת H4 ולא קסנון היא חוקית?

קישור לפרויקט שכזה : http://www2.pajeroclub.com.au/forum/showthread.php?t=32732

ותמונה לעצלנים מבינינו:

IMG_6333.jpg

IMG_6358.jpg

תודה!

פורסם

בעקרון, כל שינוי במבנה הרכב וחלקיו הוא לא חוקי.

עם זאת, שינוי פנסים או המבנה נמצא בתחום די אפור.

כל עוד לא יאיר אור בצבעי תכלת/כחול(קסנון), לא נראה לי שזה יהווה בעיה.

כל עוד לא תתקל בבוחן תנועה קפדן שמודע למבנה הפנס המקורי ולשינוי בו.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

בתאוריה זה נראה די פשוט.

מעשית אתה צריך לפתוח את הפנס ובסופו של דבר להרכיב אותו, דבר מסובך כשלעצמו. לפי מה שרואים זה פרוג'קטור לחיבור ייעודי לדבר כזה. זה גם פרוג'קטור ייעודי לקסנון.

הייתי מחפש קודם אם יש לקנות פנסים כאלה כבר עם פרוג'קטור.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

לפי דעתי אם אתה לא שם קסנון לא שווה לשים פרוג'קטור. סתם השקעה, ואתה יכול גם להרוס את הפנסים.

אני הזמנתי פנסים חדשים עם עדשה ייעודית לקסנון ב1700 בערך כולל משלוח ופטור ממכס.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

ברכב הקודם היה לי פרוג'קטור שמותקן בפנס המקורי , הבעיה שפתיחת הפנס היא עבודה קשה וסגירה בצורה מושלמת היא קשה פי כמה וכמה .

לפעמים בשטיפות היו לי חדירות קלות של לחות , אבל בסופו של דבר הפנס היה נראה מצוין והוא היה מאיר פרפקט .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...