Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, חבר מתעניין ברכב שבכותרת, בתכלס הבחור חיפש ידנית בעלת שנתון כמה שיותר גבוה, נתקל במודעה של רכב שנת 96 שנשמע ונראה שמור מכל בחינה, מנוע 1400, גיר ידני, יד שניה, 14 שנה בבעלות נוכחית, כל הטיפולים במוסך מורשה של הונדה עד עצם היום הזה. החלק המרתיע הוא 260 אלף ק''מ. הבחור מבקש 15000 אלף ש''ח שאין סיכוי שיקבל.

הרע ברכב זה השנתון והק''מ. מחר אני נוסע איתו לראות את הרכב ככל הנראה.

מחירון לוי יצחק כ 7000 ש''ח, מחירון יד 2 לא בדקתי אבל בטח יותר גבוה.

מחיר שנראה לי סביר זה 10k

מה כדאי לבדוק ברכב ספציפית? מה נראה לכם כמחיר הגון במידה והרכב במצב מכני וכללי טוב כפי שתואר?

אני מבין שהשנתון הזה מגיע עם אבזור מינימלי, ללא abs וללא כריות אויר?

איך צריכת הדלק של הרכב? עלויות אחזקה? תקלות נפוצות?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

נשמע רכב עם לא מעט יתרונות. יחסית לגיל כמובן.

260,000 ק"מ זה בהחלט סביר לרכב מ 96. נראה שההונדות מזדקנות יפה.

ידני זה יתרון בשנתונים הללו.

14 שנה באותה בעלות זה סימן מצויין.

טיפול במוסך של הונדה קל לוודא, כי בלחיצת כפתור מוציאים את כל התיעוד.

ABS וכריות לדעתי מצויינים ברשיון רכב.

מה לבדוק:

עד מתי טסט?

לוודא ברשיון שבאמת באותה הבעלות 14 שנה. זה מבחינתי סימן מצויין.

לבדוק בתיעוד שהטיפולים בוצעו בזמן. אם זה במוסך של הונדה אז ניתן להניח שבוצעו כנדרש.

מה הוחלף ברכב ומתי: קלאץ' וגיר, רדיאטור, ברקסים וכו'

לא מכיר את הרכבים אבל לברר לגבי טיימינג.

מצב צמיגים.

לבדוק מזגן.

צריכת דלק? אלא אם מתכוונים ליסוע המון אז ברכבים כאלו זה שיקול משני (למעט מקרי קיצון). בכל מקרה עם 1400 וידני סביר שהרכב לא יאכזב.

מעבר לזה שווה לנהוג ולהתרשם.

אם הוא נוסע כמו שצריך אז ייתכן ומדובר ברכישה מצויינת.

העניין הוא המחיר. לדעתי בשנתונים האלו המחירון לא ממש רלוונטי. קשה למצוא בשנתונים הללו רכב משפחתי טוב שנוסע ומתוחזק כראוי. להונדות שם טוב שכנראה מוצדק.

15,000 זו בהחלט שאיפה אופטימית מצידו. זה מחיר לרכבים מ 2003-2004 אבל לדעתי אם הרכב עומד בציפיות של הנתונים אז הוא ימכור מעל ה 7,000 של לוי יצחק.

נראה לי שההערכה שלך לגבי 10 היא סבירה. אבל קח בחשבון שאם הרכב באמת שמור במיוחד ונוסע היטב אז אולי הוא לא יתפשר על 10.

כמה זמן הרכב מפורסם?

אני מאמין בגישה תכליתית ולבוא עם כסף לסגור עניין (אם מרוצים כמובן). אפילו שהרכב נשמע מוצלח עדיין מדובר ברכב מ 1996. אם המוכר יידע שאתה בשל לסגירת עניין במקום תהיה לו לדעתי יותר גמישות.

בקיצור, קח כסף וסע בשעות שהדואר עובד. אולי תחזור עם רכב.

• תוכן חדש...