Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW vs. Seat

Guyvaron
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעברי הלא רחוק הייתה לי סיאט איביזה tsi שנהנתי ממנה מאוד.

כעת אני מחפש שוב רכב ואני מתלבט בין הסיאט איביזה שהייתה לי אל מול גולף tsi 1400. השאלה היא האם המעבר של גולף לתצורה החדשה היה משמעותי וכדאי להשקיע עוד. ממה שאני מכיר התצורה של סיאט לתצורה של 2012 לא היה משמעותי.

אשמח לשמוע נקודות בעד ונגד התצורות השונות.

פורסם

היה שינוי משמעותי מאוד בין הדורות של הגולף. אולי לא בעיצוב, אבל כן היו שינויים משמעותיים ב-

1. שלדה - השלדה של הדגם החדש היא שלדה חדשה לגמרי, מודרנית יותר. זה בא לידי ביטוי במיוחד בדגמי ה-1.4 ליטר, שזכו למתלה אחורי משופר עם נוחות נסיעה טובה מאוד.

2. מנועים - הנפחים אמנם זהים אבל המנועים חדשים לגמרי, בתקווה ללא כל המחלות שליוו את הדגמים הקודמים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למעשה בגרסת ה-1.2 יש אף נסיגה לאחור מבחינת השלדה (למעט הירידה במשקל) המתבטאת במתלה אחורי פשוט לעומת מתלה רב חיבורי נפרד בגולף 6. רק בדגמי ה-1.4 מותקן המתלה המתקדם יותר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תודה על התגובה. אני אכן אתכוונן לגולף מהתצורה של 2009 ומעלה עם עדיפות למנוע של 1400.

הייתי מעוניין לדעת איך הגולף אל מול הסיאט איביזה tsi מהשנים 2011-2012 מבחינת מנוע, ביצועים, אבזור, נוחות נסיעה ותמורה למחיר.

פורסם

הגולף והאיביזה הם לא באותו סגמנט בכלל.

האיביזה היא מול הפולו (סופר מיני) ואילו הגולף היא מול הלאון (משפחתיות).

לאיביזה TSI אין דגם של 1.4 למעט הקופרה וה-FR אבל זו בטח לא כוונתך,

לכן וודאי שאין מה להשוות בין גולף 1.4TSI לבין איביזה 1.2TSI.

פורסם

אני מודע לעובדה שאלו רכבים שונים לגמרי אבל שים לב לפרמטרים שאני מכוון אליהם בהודעה הקודמת. ההשוואה היא בין הגולף 2009 1.4tsi אל מול איביזה 2011/2012 1.2tsi.

• תוכן חדש...