Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעות הבוקר נסעתי בעליות אחרי ביאדה לכיוון צ.מגידו, בתחילת הכביש יש תמרור המורה 60

קמש, ובין התמרור עד המצלמה אין שום צומת שמבטל את התמרור,

ונסעתי בסביבות ה80 85 קמש ברכב חברה.

השאלה היא האם יגיע בטוח דוח? האם המצלמה מכויילת ליותר מכיוון שתנאי הדרך מאפשרים

זאת?(שתי נתיבים לכל כיוון עם גדר הפרדה מברזל)

ואם המצלמה צילמה, והופיע בדיוק רכב במקביל אלי, מכיוון שזו שעה שיש

תנועה ערה, אז הדוח ייפסל עוד לפני שישלחו אותו?

פשוט לא בא לי לשלם ואני נורא לחוץ

פורסם

איני מכיר את המצלמה, אבל הגאטסו יודעות לזהות באיזה נתיב נעברה העבירה (החיישן מוטמן בכביש, ויש חיישנים נפרדים בכל נתיב), כך שצפיפות התנועה לא תציל אותך מקנס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא פורסם מה גבול האכיפה של המצלמות - מדובר בסוד מדינה. התאזר בסבלנות. בכל מקרה - אם אכן נסעת 20-25 קמ"ש מעל המהירות המותרת הקנס יהיה 250 ש"ח ללא נקודות. ואם לא בא לך לשלם - להבא אין לך ברירה אלא להקפיד על המהירות המותרת (+ החריגה שהמשטרה מאפשרת, בד"כ עד 10 קמ"ש ולעתים יותר, אבל אין לסמוך על זה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני נוסע שם לעיתים קרובות, רוב הרכבים שאני רואב עוברים את המצלמה סביב 80-90 קמ"ש . עוד לא יצא לי לראות פלאש. יכול להיות שרף האכיפה במצלמה הספציפית די גבוה, אני מניח שגם הם יודעים ש60 קמ"ש בקטע הזה שהוא אחרי הירידות ודי ישר הם לא מהירות ריאלית

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
ניקו בא לך להיות יותר ספציפי וטיפה להרחיב, מה טעות??

ההודעה שלי הייתה בטעות. לא קשורה לנושא. עמכם הסליחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני אישית לא מכיר אף אחד שקיבל דו"ח של 250 ש"ח ממצלמת מהירות. (תקנו אותי אם אני טועה)

לפי דעתי המצלמות מצלמות רק מהרגע שהדו"ח הוא 750 ש"ח ו8 נקודות שזה 25 קמ"ש מעל המהירות המותרת, אז אם לא עברת את ה25 קמ"ש לפי דעתי לא צולמת.

• תוכן חדש...