Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני חודשיים נכנסתי למכון פרונט על מנת לעשות כיוון. לא הצליחו לפתוח לי את הגלגל הימני הקדמי אז שברו לי את הגוז'ון. מאז היה לי רעש של תקתוק בלחיצה עדינה על הברקס. חשבתי שהבעיה היא בברקסים אז הלכתי לעשות ברקסים שהם היו בחצי מחייהם. בעל המוסך אמר לי שהרעש מגיע כיוון שאיזה פחית שם פצועה בגלל שדפקו שם חזק על הגוזון והבטיח שיעשה משהו שלא יהיו לי רעשים יןתר. כמובן שהרעשים חזרו וכבר פעמיים הייתי אצלו ואמר שזה בסדר שאין סכנה בטיחותית אבל אותי זה פשוט מבאס. לא נעים לי להגיע אליו שוב אני מרגיש שאני משגע אותו. יש לציין שבכל מקרה עשיתי ברקסים חדשים שזה כולל צלחות ורפידות. נראה לי שהפחית שנפצעה זאת הנאבה או המיסב אני לא זוכר בדיוק מה הוא אמר. מה אני יכול לעשות? תודה רבה מראש.

• תוכן חדש...