Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב שנסע לאחור פגע קלות בפגוש הקדמי שלי .(2ק"מש ~ )

לא נגרם נזק מלבד סריטה מינורית , אבל האגזוז שלו , שבולט מאחורי ריכבו , נכנס לסבכת הפלסטיק (גריל) המרכזית שבפגוש ושבר אותה מעט .

יש בפגוש של הלאון 3 סבכות - ימנית ושמאלית ,ששם ממוקמים פנסי הערפל , ומרכזית מתחת למספר רישוי .

הסבכה מסומנת באדום .

האם נתן לקנות את הסבכה בלבד ? ללא הפגוש .

כמה מסובך זה לפרק ולהרכיב ?

leon_gril.jpg

הבחור שפגע בי לא הכחיש , הצטער וכעת הוא מנסה להשיג את החלק .

אני מנסה לפתור את זה מבלי לגרום לו הוצאות גבוהות (סה"כ בחור נחמד ולקח אחריות) .

אם ההרכבה אכן פשוטה , מספיק לי שישיג לי את החלק, ואני ארכיב .

תודה

פורסם

ניתן להשיג את החלק הנ"ל לבד, השאלה היא העלות. בחברה מן הסתם המחיר יהיה הגבוה מכולם. EBAY ופירוקיות מומלצות יוצתר אם מעוניינים להפחית בהוצאה. עצתי לך, ברר בחברה את המק"ט ואת המחיר כדי שיהיה לך מקור השוואה וקל יותר להזמין מEBAY.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אולי תעשה סיבוב בפירוקיות גריל כזה אמור לעלות לא יותר מ200 ש"ח.

והתקנה יותר פשוטה מהקניה :)

פורסם
אולי תעשה סיבוב בפירוקיות גריל כזה אמור לעלות לא יותר מ200 ש"ח.

והתקנה יותר פשוטה מהקניה :)

אדם שקונה רכב כזה לא מבדיל בין 200 ל500 שתי הסכומים זה כסף קטן.

לפות"ש חבר שמחזיק באותו כלי רכב ספג כבר פעמיים שברים בגריל שקול ברצינות להחליף לרשת מתכתית.

הפעם הראשונה היא חצץ שעף ממשאית וניפץ את הגריל,

ופעם השנייה שמע ילדים משחקים בכדור והשאירו לו מתנה יפה.

• תוכן חדש...