Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות רכב מ"אלבר" ואשמח אם תגידו לי על מכון בדיקה אמין בעפולה ואם אפשר גם עם מחיר טוב.

מה חוות דעת שלכם בד"ך על טכנו טסט רמת ישי?

פורסם

השירות באלבר עפולה הוא אחלה, אני קניתי מיוסי וכשנתקלתי בתקלה ובשירות הירוד במוקד ה-"אפטר סייל" סער מנהל הסניף סייע לי.

אני בדקתי במונזה שהם הסוכנות והמוסך של פיג'ו וסיטרואן בעפולה, יש להם גם מכון בדיקה ואיציק שמנהל שם את האגף הטכני מאוד מקצועי והציע לי אחרי הבדיקה גם לחזור אליו לאחר שאני מקבל את הרכב כדי לבדוק שכל הריג'קטים אכן טופלו. אני אכן חזרתי והוא בדק את הרכב היטב ומצא למשל שהוחלף רק בולם קדמי אחד ולא 2 כמו שהבטיחו באלבר.

ברמת ישי אני עושה טסטים, עמוס שם מאוד בכל יום ובכל שעה אז קח את זה בחשבון.

מעבר לזה קשה לי לתת חוות דעת כי נשלחתי לשם ע"י קרוב משפחה שמכיר את מנהל המכון.

פורסם (נערך)
השירות באלבר עפולה הוא אחלה, אני קניתי מיוסי וכשנתקלתי בתקלה ובשירות הירוד במוקד ה-"אפטר סייל" סער מנהל הסניף סייע לי.

אני בדקתי במונזה שהם הסוכנות והמוסך של פיג'ו וסיטרואן בעפולה, יש להם גם מכון בדיקה ואיציק שמנהל שם את האגף הטכני מאוד מקצועי והציע לי אחרי הבדיקה גם לחזור אליו לאחר שאני מקבל את הרכב כדי לבדוק שכל הריג'קטים אכן טופלו. אני אכן חזרתי והוא בדק את הרכב היטב ומצא למשל שהוחלף רק בולם קדמי אחד ולא 2 כמו שהבטיחו באלבר.

ברמת ישי אני עושה טסטים, עמוס שם מאוד בכל יום ובכל שעה אז קח את זה בחשבון.

מעבר לזה קשה לי לתת חוות דעת כי נשלחתי לשם ע"י קרוב משפחה שמכיר את מנהל המכון.

אבא עושה טסטים בטכנו טסט אבל אף פעם בדק רכב לפני קניה בטכנו טסט

במונזה דורשים 650 ש"ח לרכב מנוע 2000 למרות שבכל בודק דורשים פחות מ 500 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי explorer
  • תוכן חדש...