Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 GTI

elirazb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגתי בקורסה ונהנתי מאוד.

הפג'ו מאוד מסקרנת אותי, למרות שאני לא מוכן לוותר על גודל פיזי של הרכב.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
GTI33 הזכיר לי נקודה נוספת, ה-208 באמת הרבה יותר נוחה ממה שציפיתי. היא דיי קשיחה ונוקשה אבל ממש לא שוברת שיניים או מעיקה.

דניאלז - מה הקשר לאון? זה שיש להן נתון 0-100 פחות או יותר דומה לא אומר שהביצועים או התחושות בהן דומות. הלאון היא משפחתית מהירה וה208 היא ספורטיבית קטנה. אין קשר ביניהן.

הלאון FR נועדה להיות ספורטיבית בין היתר..

פורסם (נערך)

נהגתי בהרבה ספורטיביות לאחרונה. ה 208 GTI הותירה לי טעם טוב. הפתיעה אותי לחיוב.

לא מכיר את רמת הניסיון שלך והציפיות שלך מההבטחה של "ספורטיבית" לכן קשה להדגיש נקודות יחסית למה שאתה מכיר.

בכל אופן, אישית, לי יש בעיה עם צבעי קרב וקישוטים. לא אהבתי את הלד האדום מסביב ללוח השעונים ועוד שימוש בצבע הזה בנדיבות בתא הנוסעים.

אבל זה כמובן לא גורע בכלום מאיכויותיה הדינמיות.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

את הלד האדום אפשר לכבות, לא סיפור. כנראה שחשבו גם על אנשים שמעדיפים מכוניות לבנות ומשעממות כשיצרו אותה :wink:

דניאלז - הלאון FR הייתה ספורטיבית עד הדור האחרון. מהדור הנוכחי, גם באיביזה (אחרי מתיחת הפנים של 2012) וגם בלאון ה- FR מייצג את רמת האבזור הגבוהה ביותר. אמנם יש לה מנוע גדול יותר והיא ביצועיסטית קצת יותר, אבל שוב, כל קשר בינה לבין ספורטיביות הוא מקרי הבחלט.

ומעבר לזה, הלאון גדולה, כבדה ויקרה ב-20 אש"ח מהפיג'ו המדוברת. הן לא מתחרות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)
את הלד האדום אפשר לכבות, לא סיפור. כנראה שחשבו גם על אנשים שמעדיפים מכוניות לבנות ומשעממות כשיצרו אותה :wink:
:mm_yeah:

ומה עם הפסים באדום צרחני... ?:?

מבחוץ היא ממש בסדר, אגב...

עריכה אחרונה על ידי shayy

פורסם

את הפסים בטח אפשר לתלוש, ובהתחשב בעובדה שזה רכב צרפתי, אפילו דיי בקלות. אתה יודע מה? עזוב, אל תתלוש, הם יפלו לבד :-)

חוץ מזה אין מה לעשות, אדום זה כווווווווח ואפילו בגולף GTI הסופר שפויה יש פסי לד אדומים בדלתות, אמנם הרבה יותר עדין מבפיג'ו אבל עדיין קיים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תאורת אווירה יש אפילו במכוניות לבנות משעממות... ואפילו בטעם. אפשר לבחור לא להפעיל.

פורסם

מסכים עם רועי,

למרות שמבחינת מראה השירוקו יותר יפה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
וכמובן הקורסה OPC שתשאיר אותך עם המון עודף (הרכב נמכר מהחברה באזור ה135-140 אלף ש''ח).

באמת? כשהמחירון 151?

האמת ש 151 זה קצת יקר לקורסה שעלתה לכביש ב 2006. לדעתי ה OPC קצת יותר מודרנית אבל הבסיס מיושן.

פורסם

נהגתי רבות בכל ההוט האצ שיש כרגע חוץ מהst ב136 אין לפיזו 208 מתחרות, פיזו סוף סוף חזרו למקורות, הרכב כייפי מהנה לנהיגה, והכל בחבילה של עיצוב מודרני ואבזור מצויין. ממליץ בחום

פורסם

לצערי טרם יצא לי לסוע עליה.

אבל מבחינת הרכבים האחרים שהציעו פה.

לא הייתי פוסל את הפיאסטה חרף הייבוא הלא סדיר.

אישית לצ'מפיון לא הייתי מתקרב, אני מכיר אנשים שנכוו מהם מספר פעמים, וזה לא כיף. מה גם שאתה מקבל שנה פחות אחריות.

מחוויות שסיפרו לי על ה208 GTI לא מתאימה לאנשים גבוהים (בצורה שההגה מתכוונן אתה לא תיראה על כמה אתה נוסע) ולא מתאימה לאנשים רחבים (כפי שצויין).

ציינו שהיא לא מהירה, זה לא שהיא לא מהירה. זה שהיא לא מרגישה מהירה... ישנן מכוניות שבהם אתה מרגיש אקשן התרגשות מעין ניצוץ כזה.

אמרת שבשלישי תעשה נסיעת מבחן, אז... איך היה?

האם יש לה בעינייך את הX פקטור שאתה מחפש?

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

• תוכן חדש...