Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 GTI

elirazb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור לי. לצורך העניין נגיד אתה קונה אותו ב160. אני מקבל שאחרי שנתיים הוא יהיה ב130 אולי 120 אם אני מגזים.

השאלה כמה המחיר הזה יהיה ריאלי והאם "יחזיק". ברור לי שזו שאלה שאין לה תשובה חד משמעית אבל לי אין ניסיון בכלל בזה ולכן אשמח לשמוע דעות (מאנשים שהחזיקו רכבים כאלה ומכירים).

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה הבהרות, בתור מישהו מתוך החברה:

1. הקלאצ' הוא הראשון של האוטו.

2. מבחינת אמינות, המנוע והגיר נמצאים בגרסאות דומות ברוב רכבי פיג'ו , אומנם בהספקים נמוכים יותר אבל מדובר במכלולים כמעט זהים. כמוכן במיני קופר תמצא את אותו המנוע.

3. אתה תמיד יכול לפנות לפורומים בחול ע"מ לקבל אינפורמציה טובה יותר.

4. בנוגע לשמירת הערך, יש ללבונסקי תוכנית מימון מעולה שבסופה יש התחייבות לטרייד אין במחיר מחירון מלא (בלי קונצים וכו, כולל חודשי שימוש והכל). גם אם יש לך את הכסף במזומן שווה לשמוע. הביטחון שאתה יודע שאתה מקבל מחירון שווה לא מעט.

האוטו מדהים, בהצלחה.

פורסם

שלום גידי, תודה קודם כל.

1. מדהים.

2. אני יודע. חיפשתי מההתחלה אינפורמציה באינטרנט עם המיני וגם על הRCZ כדי להתרשם מהמנוע וגיר.

3. כל מה שקראתי היה באמת טוב, מצאתי רק בנאדם אחד ש"נפל" אז כנראה שזה לא מייצג.

4. טוב לשמוע, אבל גם אז אני מחוייב לקנות רכב של היבואן אני מניח...

תודה.

פורסם
כמה הבהרות, בתור מישהו מתוך החברה:

2. מבחינת אמינות, המנוע והגיר נמצאים בגרסאות דומות ברוב רכבי פיג'ו , אומנם בהספקים נמוכים יותר אבל מדובר במכלולים כמעט זהים. כמוכן במיני קופר תמצא את אותו המנוע.

בדיוק בגלל זה הצעתי לו לקרוא קצת יותר. בתור בעלים של C4 טורבו אני יכול לספר לו המון על המנוע, וגם קריאה על המיני קופר תעזור לתאם ציפיות. אתה יודע בדיוק על מה אני מדבר, ואני טרם מצאתי מישהו שהצליח לחיות עם המנועים האלו בשלווה מוחלטת. תמיד קורה להם משהו. ועם כל הבעיות זה מנוע כייפי ששווה כמה ביקורים עודפים במוסך וכמה אלפי שקלים של הוצאות נוספות. מי שחושב שאני טועה, מוזמן לקנות ממני את האוטו. הוא מדהים ומשובח אבל אי אפשר למכור אותו. Gidi - קונה?

פורסם

אייל ממה שאני יודע וקראתי בC4 זה אומנם אותו מנוע אך גירסה ישנה שלו (בכמה דורות) ואכן בגרסה הזו היו בעיות (שנפתרו במשך השנים).

כנ"ל לגבי המיני. גם שם זה אותו מנוע בגירסה ישנה יותר (וחלשה יותר).

הגירסה הנוכחית עם 200 כ"ס כמעט מותקנת בRCZ של פיג'ו כבר כמה שנים די מוצלחת ממה שמצאתי באינטרנט. אני אשמח אם מישהו יראה לי אחרת.

לגבי המכירה כנראה שאתה צודק. אני בודק אופציה לרכוש דרך סוכנות מימון כזו עם התחייבות לטרייד אין לכל רכב שארצה.

פורסם
אייל ממה שאני יודע וקראתי בC4 זה אומנם אותו מנוע אך גירסה ישנה שלו (בכמה דורות) ואכן בגרסה הזו היו בעיות (שנפתרו במשך השנים).

כנ"ל לגבי המיני. גם שם זה אותו מנוע בגירסה ישנה יותר (וחלשה יותר).

הגירסה הנוכחית עם 200 כ"ס כמעט מותקנת בRCZ של פיג'ו כבר כמה שנים די מוצלחת ממה שמצאתי באינטרנט. אני אשמח אם מישהו יראה לי אחרת.

לגבי המכירה כנראה שאתה צודק. אני בודק אופציה לרכוש דרך סוכנות מימון כזו עם התחייבות לטרייד אין לכל רכב שארצה.

אין ארוחות חינם - מימון ו/או טרייד עתידי בא על חשבון הנחה היום. אני לא חושב שתהיה לך בעיה למכור בעתיד במחירון, או קרוב אליו, שהוא הבסיס לכל טרייד עתידי. הבעיה היא בצניחה במחירון בכל רכב כמעט, אפילו 20% בשנה לרכבים שהיית יכול לחשוב שהם מבוקשים. אחר כך, נשאר להתמקח על ההפרש מהמחירון, שזה כבר הכסף הקטן.

לגבי אמינות - תמיד על רכב חדש אומרים "פתרנו את הבעיות שהיו בקודם". כן, אותו הקודם שאמרו עליו בזמנו, כשהיה חדש, "פתרנו את הבעיות שהיו בדגם הקודם-קודם". לפעמים זה נכון ולפעמים לא. כשאני קניתי, טענו שאת הבעיות שהיו בקופר 2007-2008 פתרו. אחרי זה הסתבר שממש לא. למיטב הבנתי, רק ב- 2011 הצליחו ליצור קיט טיימינג שלם שמחזיק מעמד. אני חושב שאת בעית הצטברות הפיח לא פתרו, אבל זה כבר בקטנה. מי שרוצה מכונית "חמה" מכל סוג שהוא, חייב לקחת בחשבון את האפשרות שיהיו קצת יותר בעיות מכניות מאשר ברכב שגרתי. בכל זאת מדובר בחום ועומסים גבוהים.

פורסם
אין ארוחות חינם - מימון ו/או טרייד עתידי בא על חשבון הנחה היום. אני לא חושב שתהיה לך בעיה למכור בעתיד במחירון, או קרוב אליו, שהוא הבסיס לכל טרייד עתידי. הבעיה היא בצניחה במחירון בכל רכב כמעט, אפילו 20% בשנה לרכבים שהיית יכול לחשוב שהם מבוקשים. אחר כך, נשאר להתמקח על ההפרש מהמחירון, שזה כבר הכסף הקטן.

לגבי אמינות - תמיד על רכב חדש אומרים "פתרנו את הבעיות שהיו בקודם". כן, אותו הקודם שאמרו עליו בזמנו, כשהיה חדש, "פתרנו את הבעיות שהיו בדגם הקודם-קודם". לפעמים זה נכון ולפעמים לא. כשאני קניתי, טענו שאת הבעיות שהיו בקופר 2007-2008 פתרו. אחרי זה הסתבר שממש לא. למיטב הבנתי, רק ב- 2011 הצליחו ליצור קיט טיימינג שלם שמחזיק מעמד. אני חושב שאת בעית הצטברות הפיח לא פתרו, אבל זה כבר בקטנה. מי שרוצה מכונית "חמה" מכל סוג שהוא, חייב לקחת בחשבון את האפשרות שיהיו קצת יותר בעיות מכניות מאשר ברכב שגרתי. בכל זאת מדובר בחום ועומסים גבוהים.

בנוגע למימון, מה שאתה אומר הוא רלוונטי כשמדובר במימון ללא ריבית, שבאמת ניתן כהטבה במקום הנחה.

תוכנית המימון של לובינסקי עם התחחיבות כתובה לטרייד אין במחיר מחירון בעוד שנתיים וחצי היא בנוסף להנחה ולא במקום.

לדעתי מהווה פתרון מעולה לחשש מהתמודדות עם מכירה עתידית.

פורסם

זה בכלל לא קשור ברכבים ספורטיבים , פיזו או פולקסוגן מתקלקלות יותר ,הונדה נדיר ביותר , וכל השאר פחות או יותר באמצע .גם בדגמים הספורטיבים אותו דבר מנסיון !!

פורסם

גידי אתה צודק אבל זה מחייב אותי לרכבים של פיג'ו או סיטרואן לפי מה שאני יודע (אולי אני טועה..).

במימון שאני מתכוון אליו אני מקבל התחייבות לטרייד אין במחירון ואני פתוח לכל רכב שארצה. הבעיה באמת שזה אומר קניה כרגע במחיר מחירון בלי ההנחה שהשגתי למרות שרק ביררתי ולא גיששתי לגבי הנחות. אני בטוח שאפשר להשיג גם שם.

פורסם
גידי אתה צודק אבל זה מחייב אותי לרכבים של פיג'ו או סיטרואן לפי מה שאני יודע (אולי אני טועה..).

במימון שאני מתכוון אליו אני מקבל התחייבות לטרייד אין במחירון ואני פתוח לכל רכב שארצה. הבעיה באמת שזה אומר קניה כרגע במחיר מחירון בלי ההנחה שהשגתי למרות שרק ביררתי ולא גיששתי לגבי הנחות. אני בטוח שאפשר להשיג גם שם.

הטרייד בלובינסקי מחייב אותך לרכבי פיג'ו סיטרואן.

בנוגע למימון השני שהתייחסת אליו, מי נותן את ההתחיבות לטרייד אין? בדרך כלל מדובר בסוכנות ליסינג, והרכב שאתה רוכש גם נרשם על שם חברת הליסינג, מה שמוריד מערכו לא מעט. במיוחד אם אתה מבקש למכור באופן עצמאי או במקרה של אובדן.

קח בחשבון שברוב המקרים חברת הליסינג מתחייבת לטרייד אין במחיר מחירון, ביום המימוש אתה מקבל מחירון, אבל פחות הרישום בבעלות חברת ליסינג. מה שמוציא את האטרקטביות מהעסקה.

פורסם

גידי אני מודע למה שאמרת. אני מודה שאני עוד לא יודע בדיוק ב100 אחוז איך התהליך עובד כי לא בדקתי אבל אני יודע לבדוק.

אגב יש לי התחייבות מהם למחיר מחירון אבל אני יכול תמיד גם למכור עצמאית ולהשלים את העיסקה.

בקיצור, זו לא אפשרות פסולה. בכל אופציה יש פלוסים ומינוסים.

לגבי גולף - כן אני מסתכל בלוחות. אין יותר מדי רכבים כאלו שלא שופרו/עברו תאונה, לפחות עכשיו. אבל זו אופציה.

• תוכן חדש...