Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמח לראות שיש היענות גבוהה למפגש,כדי לקיים מפגש מסוג זה צריך לשאול כמה שאלות.

כמה אנשים מעוניינים באמת להצטרף? לא לרשום "אני מגיע" ובסוף הוא לא יגיע,פה דרושה רצינות של כל אחד ואחת.

מה אתם מעוניינים ללמוד מהמפגש? לפי דעתי,וכדי ליישר קו רצוי (וזאת הדעה שלי לא להרוג אותי) להתחיל מיסודות השטיפה. יסודות השטיפה כולל מספר רבדים: כיצד לשטוף את הרכב עם מכונת שטיפה,שיטת 2 הדלים,שמפו, ניגוב נכון וכ'ו.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא לרשום "אני מגיע" ובסוף הוא לא יגיע,פה דרושה רצינות של כל אחד ואחת.

כרגע אין מיקום, אין שעה ואין תאריך.

עם כל הרצון הטוב, אף אחד לא יכול להתחייב על דבר לא ידוע.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני אגיע , כמובן שאתה לא יכול לדעת מי יגיע בדיוק כי כשאתה קובע תאריך יכולים לצוץ לאנשים המון דברים...

גם אני אשמח ללמוד מהיסוד כמו שרשמת, זה אמנם דברים שאנחנו רגילים אליהם אבל אולי למומחים יהיו הערות תוספות ודברים שיוכלו ללמד אותנו גם לדברים שטיפה שחשבנו שאנחנו מבינים כ"כ טוב.

Miata ND2

פורסם

מורזילקה,ידוע לי שאין שום דבר מהרשימה שציינת,המפתח לרצינות הוא לעמוד לפחות באישור ההגעה. מקווה שיהיה בקרוב עדכונים נוספים.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

צריך להבין מה המיקום, ומה האופי של המפגש שהולך להיות, בכדי שיהיה תוקף והבנה למי יבוא ומה יהיה שם...

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

מיקום: מקום שכוח אל, רחוק מעיניהם של אנשים שיחשבו "מי החבורה המטורפת הזו"

אופי: כל אחד יביא את הסנו ז'אוול שלו כדי לנקות את הרכב

מה יהיה שם: אנשים עם שריטה עמוקה

פורסם

עדיף אנשים עם שריטה עמוקה ולא רכבים עם שריטה עמוקה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
מיקום: מקום שכוח אל, רחוק מעיניהם של אנשים שיחשבו "מי החבורה המטורפת הזו"

אופי: כל אחד יביא את הסנו ז'אוול שלו כדי לנקות את הרכב

אני כבר מדמיין את הקריאות:

"זאת מברשת לג'אנטים או שאתה סתם שמח לראות אותי? "

ומה עם בירה? זה הולך עם דיטיילינג?

פורסם

אני אשמח להגיע, להכיר את האנשים שנמצאים מאחורי הכינויים פה, לשמוע כל מיני דברים וטכניקות של ניקוי ודיטיילינג מהאנשים המקצועיים פה, אין לי בבית ציוד (חוץ מג'ילדה, שמפו ודלי עם מים...)

אני גם אשמח לראות אם איזה ציוד אתם משתמשים וללמוד כמה שאפשר...

אני מקווה מאד להגיע, אני אדע יותר ברגע שיהיה תאריך, אבל אמנם אני לא אביא ציוד, אבל כיבוד ושתיה בהחלט בתכנון.. :)

פורסם

אני מאוד רוצה להגיע! הייתי רוצה לדעת איך ללמוד טכניקות שונות ולראות איך חומרים שונים שמיועדים לעבודה פנימית וחיצונית עובדים.

עדיפות ליום שישי בשעות הצהריים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

אני רואה שאין יותר מידי פעילות בשרשור,וחבל. בימים האחרונים החלה הידברות עם דיטיילר מקצוען בנושא מפגש אצלו.

לפי התוכנית הכוללת 4 שעות הסברים, הדגמות שתייה וכיבוד קל. כמובן שזה לא יהיה בנוסח הרצאה והופעת יחיד,שאלות ותשובות ואווירה נעימה כלולה בדיל. עלות 50 ש״ח.

לגבי המחיר,אני מקווה שזה לא סופי ויש לי עוד לדבר איתו על זה. לפי דבריו מי שירכוש מוצר הוא יזכה אותו ממחיר עלות הכניסה. מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...