Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת איך אני יכול לייבש את הרכב שלי בצבע שחור לאחר שטיפה ..

יבשתי עם גילדה רגילה והיא השאירה לי כתמי מים כאלה איך אני יכול לימנוע את זה עם איזה סוג גילדה , מטלית

תנו לי הצעות מהארץ לא משנה מחיר העיקר שיהיה איכותי ושלא ישרוט לי את האוטו ווייבש וישאר צבע חלק בלי כתמים..

פורסם

סימני מים לרוב נוצרים כאשר הרכב מתייבש לפני שאתה מספיק לנגב את כולו ולכן מגבת ייבוש לא תמיד תעזור להשלים את המלאכה.

בכדי להקל על העבודה ולהעלים את סימני המים, מומלץ לרסס ספריי דיטיילינג מהיר ולנגב עם מטלית מיקרופייבר מתאימה.

ספריי דיטיילינג= Quick Detailer

מטלית ייעודית=Plush microfiber towel

מגבת ייבוש =Drying towel

+1

להמלצות מעלי.

אלטרנטיבות נוספות תמצא ב:

autostore/detailing/vixdetailing .co.il

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם (נערך)

ומה אני עושה בצידי הרכב ? שאי אפשר להניח אותה ? היא מספיקה לייבוש רכב שלם ? לא עדיף גילדה מעור צבי ?

איך העבודה עם הגילדה גם באותו סיגנון או שפשות מנגבים ?

שאלה נוספת הרכב הוא חדש ועשו לו ווקס בחברה כל כמה זמן צריך לעשות ווקס לאוטו ?

ואיזה שמפו לאוטו מומלץ מחנות כמו אוטו דיפו?

עריכה אחרונה על ידי dolev1996
פורסם

זה לא משנה איזה רכב יש,לי יש רכב שחור,קניתי מטלית גדולה דומה למה שהוצע לך,וזהו,מנגב את הרכב,לדעתי טפיחות זה מיותר,לנגב כמו שמנגבים עם גילדה וזהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אנסה לעזור לך מהנסיון שלי .

אחרי השטיפה אתה חייב מגבת ייבוש איכותית, מה שהוצע לך נראה איכותי מאוד למרות שאישית לא מכיר.

.אני משתמש במגבת ייבוש uber צהובה, כשתריץ חיפוש בפורום, אני בטוח שתמצא פרטים עליה.

.המגבת לכשעצמה היא לא מגבת קסם, היא סופגת כמעט את כל המים ובלחות הנותרת על הרכב אני מציע לך כמו שכתבו פה דיטיילר מהיר או onr מדולל שגם עליו תמצא פרטים פה עם מגבת ייעודית לניגוב.

זה אמור לפתור לך את שאלת הייבוש.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

ומבחינת הסבון לשטיפה לא משנה מה העיקר יעודי לרכבים יש המלצות משהו מאוטודיפו? ויש לך קישור למגבת שהצעתה לי הגדולה מאמזון או אייבי או המגבת uber

פורסם

קישור לuber. לי מספיק הגודל הסטנדרטי 40*70

http://www.i4detailing.co.uk/shop/i4d-uber-yellow-premium-drying-towels.html

בגלל עלות המשלוח עדיף לנסות להזמין עם עוד כמה חברים. קישור לשרשור קניות קבוצתיות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?475891-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8-%D7%9E%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%A3-%D7%9C%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%A4%D7%A8%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%9D-Uber&highlight=%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8+%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%AA+UBER

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

ולגבי המגבת שהבחור למעלה הציעה לי לא יותר עדיפה מזאת ?

והיא מייבשת לאחר שטיפה או שצריך בכל זאת לעבור עם גילדה ואז לעבור איתה ?

פורסם

אם אני לא טועה אתה יכול להשיג את כל הדברים האלו באיביי ולפי דעתי גם ביותר זול אני הזמנתי מגבות מיקרו לרכב שלי הכי פשוטות והכי זולות (לא הדבר הכי טוב אבל עושה את העבודה) יצא לי על 4 מכסות קטנות 40 שקלים

seat mii 5 doors

חיה רעה =]:evil:

פורסם

מגבות זולות לא יפתרו שום בעיה,ואפילו יכולות להזיק לצבע. גובה הסיבים שלהן מאוד נמוך ולכן יש סיכוי לשרוט את הרכב בזמן ניגוב,אם יתפס משהו ולא יחדור פנימה לעומק הסיבים. בנוסף לכך אלו מגבות שלא נועדו לספוג, לכן התועלת היא נמוכה מאוד.

בדרך כלל מגבות ייבוש איכותיות נמכרות ע"י חנויות דיטיילינג רשמיות באתרים זרים ואיביי.

במידה ותזמין מגבות כאלו משם, תהיה עמלת מכ"ס ומשלוח לא זול.

לכן חשוב לערוך השוואה בין המבחר בארץ לחו"ל ולעשות את החשבון.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• תוכן חדש...