Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, ישלי קולט שנת 98, אני מתחיל עליה פרויקט וחסר לי כמה דברים באוטו שאינלי מושג מאיפה אני יכול להשיג ומה לעשות בנוגע לזה ואני ממש ישמח אם מישהו יוכל לעזור אז ככה,jzynwzq03dam.jpgכמו שניתן לראות בתמונה הזאת הגומיות אצלי מסביב לחלון האחוריות סדוקות ויבשות יש אולי איזה חומר סוג של סיליקון שאותו אני יכול למרוח שיתאים או משו?

zmjyhf0jjzuy.jpgעוד דבר חסרות לי הגומיות מסביב לפנס מאיפה אני יכול להשיג כאלה?

ghzznrgwthft.jpgודבר אחד אחרון זה חסר לי הפלסטיק/גומי מצידי השמש הקידמית וזה בעצם גם הפלסיקים/גומיות בצידי הגג

נ"ב אני מקוה זה הפורום המתאים לא ידעתי לאיפה לדחוף תשאכול אם לא מתאים לפה מנהלים תעבירו בבקשה לפורום המתאים

פורסם

לגבי הגומיות הסדוקות אם תמרח חומר כלשהוא (לדוגמא סיקה או סופר 7 שחור) אתה חייב להיות מאוד מדויק כדי שזה יצא נורמלי, ובכל מקרה זה לא יראה טבעי. לדעתי מיותר להתעסק עם זה, הדרך היחידה זה להחליף הכל לגמרי וזה כולל פירוק השמשות.

את הגומי הקשיח שהולך בצידי הגג אפשר למצוא ב ebay - איני זוכר את המונח המדויק, עולה בסביבות ה 150-250 כשבדקתי בזמנו. שווה לחפש בארץ כמה זה עולה.

פורסם

אם תוכל להגיד לי מהו המונח המדויק לחיפוש הפלסטיקים בצדדים או היכן אני יכול למצוא זאת בארץ אני ישמח :]

• תוכן חדש...