Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בינוני, זה איזור די "צ'חצ'חי" ארלוזורוב יותר שקט מהרשנזון, אבל בהרשנזון לא חסר ערסים, מצד שני בן-דוד שלי גדל שם ויצא בסדר :).

מבחינת שירותים, זה מרחק הליכה מהקניון ויש בי"ס ברח' הרשנזון, אבל אם כבר, עדיף ארלוזורוב, רחוב שקט יחסית, הרבה בתים פרטיים, הרחוב עצמו בשיפוצים ממש עכשיו ויהיה סלול מחדש+מדרכות, אבל שוב - זה שכונת שעריים, שכונה בינונית מינוס אם אתה לא בקטע, מצד שני - אם אין ילדים בסיפור זה יכול להיות בסדר, אני אישית לא חושב שזו שכונה טובה למגורים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם אתה מתכוון לרחוב וייצמן האוכלוסיה שם טובה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

לא חושב שיש שם לשכונה, אבל זה האיזור הכי טוב בעיר בערך. כל מה שמרחוב יעקוב וצפונה

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לאט לאט הפורום מתמלא ברחובותיים :lol:

הרשנזון - לא משהו.

ארלוזרוב - בסדר + .

ויצמן - הרבה יותר טוב .

פורסם (נערך)

ארלוזורוב - בסדר, במיוחד עכשיו כשמשפצים את הרחוב ומחליפים שם את כל הצנרת של המים והביוב וסוללים, כי בעבר היו שם פיצוצי ביוב ומים כל שני וחמישי.

ויצמן עדיף כמו שנאמר מעליי.

בכללי האזור של מכון ויצמן נחשב לאזור טוב.

אייזנברג גם בסדר אגב, יש את הבניינים החדשים בתחילת הרחוב.

עריכה אחרונה על ידי m.l
פורסם

האזורים שצפונית לרחובות יעקב וטלר הם אזורים טובים, אבל גם המחירים שם נוטים להיות מוגזמים. המון בניינים שם הם ישנים מאוד ובמצב די גרוע וזה לא משתקף במחיר. ככה זה כשאלו השכונות היותר קרובות למכון ויצמן ולפקולטה לחקלאות (הרבה סטודנטים שוכרים) וגם לרכבת (כל מי שנוסע ברכבת לעבודה). אם לחבר שלך אין צורך בקירבה לאף אחד מהנ"ל, הייתי דווקא ממליץ להתרחק מאזורים אלו ולחסוך הרבה כסף.

פורסם

איזור מכון וייצמן הוא מהיקרים בעיר, אבל הוא נחשב לאיכותי אצלנו.

אם מותר לשאול-לאיזה שימוש אתה מחפש? משפחה? רווק? יש איזורים יותר נוחים למשפחות במזרח העיר במחירים טובים יותר.

קקטוסולר ידנית

• תוכן חדש...