Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מספיק שעריית ת"א עושה מליונים מדוחות, עכשיו גם אם עצרתם לשניה בגלל תקלה ברכב או בגלל שאתם צריכים להוריד בן אדם מבוגר/נכה.

או מכל סיבה שהיא זה לא משנה אתם תקבלו דוח ישירות הביתה.

רשימת המצלמות בת"א :

■רח' קרליבך בין רח' החשמונאים לרח' ארבעה.

■ רח' אבן גבירול פינת רח' צייטלין לכיוון צפון.

■ רח' אבן גבירול פינת רח' דוד המלך לכיוון צפון.

■ קצה רח' דיזנגוף, לאחר החיבור עם בן יהודה.

■ רח' יפת מול "אבולעפיה".

העירייה תיתן אזהרות בלבד למשך שבועים לאחר מכן ישלחו דוחות הביתה.

קישור מגלובס :http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000920159

פורסם

אני לא נוסע בת"א, אבל יש לי הרגשה שלא סתם נבחרו המקומות האלה, התל אביבים אולי ישתפו אותנו האם במקומות האלה זה נוהל קבוע שאנשים משאירים את הרכב עם 4 וינקרים למשוך כסף מהכספומט או לקנות סיגריות?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני לא נוסע בת"א, אבל יש לי הרגשה שלא סתם נבחרו המקומות האלה, התל אביבים אולי ישתפו אותנו האם במקומות האלה זה נוהל קבוע שאנשים משאירים את הרכב עם 4 וינקרים למשוך כסף מהכספומט או לקנות סיגריות?

המקומות האלה רק התחלה כמובן שיפרסו עוד מצלמות ברחבי העיר ויש מצב גם ברחבי הארץ (עיריית כפר סבא עשתה כבר פיילוט אבל בסוף ביטלה את הרעיון)

פורסם

שמע, אני מאמין שאם תעצור עקב תקלה ברכב, לא תקבל דוח.

מעבר לזה, הסיבה שמחלקים שם דוחות (בעזרת מצלמה או פקח שמסתובב), היא כי אסור לעמוד שם. חד וחלק. אלו נתיבים לנסיעה, חלקם אפילו נת"צים. לא מקומות חניה/עצירה.

אולי סוף סוף יהיה אפשר לעמוד בנתיב לפניה ימינה כמו שצריך, מבלי לעקוף טור שלם של מכוניות שעומדות וחוסמות את הנתיב רק כי הנהג רוצה להוציא כסף, או לקנות פיצוחים.

!AWDSOME

פורסם

אני לא מכיר את המקומות הנ"ל אבל אם המצלמות נועדו לתת דוחות לאנשים שחושבים שהנתיב נסיעה הוא שטח פרטי שלהם והם זורקים את הרכב עם הווינקרים לכמה זמן שנוח להם ועושים את הסידורים שלהם בזמן שחוסמים ומפריעים לתנועה- אז אין לי בעיה עם הדוחות הנ"ל.

יש המון מקומות פה בראשון שדווקא באיזורים הכי מפריעים/מסוכנים אנשים עוצרים את הרכב שלהם כאילו זה החניה הפרטית בלי לידפוק חשבון לאף אחד- מצידי שיקבלו כמה דוחות שצריך.

ואני לא מדבר על עצירות חירום/הורדת נוסעים אלא אשכרה חניות לרבע שעה ומעלה באמצע הנתיב.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני לא חושב שזה לא פייר שאין צד של הנהג ,ושאי אפשר "להתווכח" לגבי הדוח.עצרת כי נדלקה לך נורה ברכב אתה עוצר בודק את התקלה 2 דק' וממשיך בנסיעה ..אחרי כמה ימים אתה מקבל דו"ח 250 שקל לא נראה לך שזה אבסורד?

ראיינו אתמול בתוכנית של נדב בורנשטיין "חי בלילה" את סגנית ראש העיר ת"א נושאת תיק התחבורה ,והיא לא נתנה תשובות משכנעות היא אמרה "אסור להחנות במקומות מסויימים -מי שיחנה יקבל כנס"

פורסם

אני בהחלט מסכים איתך Caveman.

הכי גרוע כשזה ברחוב שבקושי מאפשר תנועה דו-סטרית, או רחוב עמוס עם שני נתיבים שאחד הופך להיות "חנייה לזמן קצר" באדום לבן.

שיתחילו לפרוס, ובמהירות.

אולי ניפטר מהאנשים האלה שכל כך חשוב להם לחנות צמוד למקום שהם צריכים.

אגב במקרה של תקלה לא תהיה אשם, העירייה כנראה לא תנפיק לך דו"ח.

לוקו מה שאתה מתאר זה לא חנייה אלא עצירה עקב תקלה, זה מהווה הגנה בפני דו"ח אפשרי על חנייה.

מצד שני אם תחנה בצד, תרים מכסה מנוע ותלך לקנות סיגריות, מי שרואה את הוידאו בטח גם יגיד לעצמו "הוא חושב שאני מטומטם?" וינפיק לך דו"ח.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הדו"ח יתקבל על כל עצירה.אם נדלקה לך נורה ועצרת דו"ח ישלח לביתך,ואם תביא חשבונית גרירה ומהמוסך אולי היועץ המשפטי של העירייה יוותר לך,אם עצרת לאדם מבוגר שמתקשה ללכת גם תקבל דו"ח.

זה מידע מפקח תל אביבי וותיק

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

קיים בהרצליה ברחוב בן גוריון ליד בנין לב העיר.

אנשים חונים בתחנת אוטובוס ל"סידורים זריזים" / בנק / קיוסק.

אנשים חוסמים אותם בחניה כפולה.

אוטובוס בודד שמונסה להעלות נוסע יגרום לסתימת כל הרחוב שמהר מאוד תגרום לעומס גם ברחובות הסמוכים.

טוב מאוד שאוכפים את החוק.

אני בטוח שמי שיצולם כשמוריד אדם נכה / נתקע עם רכב בוער / מחלץ גדי מנקיק - יבטלו לו את הדוח.

האכיפה מיועדת לעברייני תנועה הגורמים לחסימת הרחוב העמוס.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
הדו"ח יתקבל על כל עצירה.אם נדלקה לך נורה ועצרת דו"ח ישלח לביתך,ואם תביא חשבונית גרירה ומהמוסך אולי היועץ המשפטי של העירייה יוותר לך,אם עצרת לאדם מבוגר שמתקשה ללכת גם תקבל דו"ח.

זה מידע מפקח תל אביבי וותיק

קשה לי להאמין שאם יראו רכב עוצר, מוריד קשיש שקשה לו ללכת, ומייד נוסע משם, ינפיקו לו דו"ח.

אם תשב תפתח פלאפון ותחכה שהקשיש יסיים את סידוריו, תקבל דו"ח וטוב שכך.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עניין הנכים נפתר בדומה למה שקורה בחניונים, יש מאגר מספרים של רכבים של נכים ולכן הם פטורים מתשלום/קנס.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני שמח מאוד על האכיפה, באזור חיפה/קריות זה נהיה בלתי נסבל שכל אידיוט עוצר ליד הקיוסק "רק כדי לקנות סיגריות", כי להפעיל 4 אורות הופך את הנתיב לשל אבא שלו.

אבל לדעתי אכיפה כזאת צריכה להעשות ע"י שוטרים ולא ע"י מצלמה. יש מקרי קיצון בהם רכב חייב לעצור.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

בחיפה זה קיים בכמה מקומות כבר אי אילו שנים. כנראה שהקל, אבל לא פתר, בעיה של עצירות באיזור ככר חורב וככר ספר עם הרבה הפרעה לתנועה. אבל במקום החשוב ביותר באיזור - ליד הדואר במוריה - כנראה אין אכיפה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...