Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את שלטי האזהרה אני מכיר רק ליד "שוארמה קטנה ומטריפה" (ברחוב גת) וליד דאלאס בככר ספר.

בזיו הבעיה משום מה פחות חמורה, מציק יותר ממול, ליד חנות פרחים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נתיב פניה ימינה משלום עליכם לטרומפלדור תמיד חסום בגלל אנשים שעוצרים ליד קיוסקפה וגם ממול ליד רודיס\המאפיות.

יש מצלמות בצמות, אבל כנראה שהן עדיין לא מחלקות דוחות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אני לא נוסע בת"א, אבל יש לי הרגשה שלא סתם נבחרו המקומות האלה, התל אביבים אולי ישתפו אותנו האם במקומות האלה זה נוהל קבוע שאנשים משאירים את הרכב עם 4 וינקרים למשוך כסף מהכספומט או לקנות סיגריות?

מה אתה חושב ששמו מצלמנית שלא תכסה את ההשקעה בה תוך ימים ספורים? טעית

מקומות מועדים לפורענות בהם חניה כפולה זה סטנדרט , ובעיקר לרכבי יוקרה שבאים להיראות באבן גבירול לפחות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רשימת המצלמות בת"א :

■רח' קרליבך בין רח' החשמונאים לרח' ארבעה. שתי דקות, אני רק נכנס לטיב טעם

■ רח' אבן גבירול פינת רח' צייטלין לכיוון צפון. לוקח מנה שווארמה בדבוש וזז

■ רח' אבן גבירול פינת רח' דוד המלך לכיוון צפון. אני בבראסרי, חפשו אותי

■ קצה רח' דיזנגוף, לאחר החיבור עם בן יהודה. שום דבר מעניין, אבל המון תנועה

■ רח' יפת מול "אבולעפיה". התשובה בגוף השאלה

המיקומים הם לא מקריים, ויפה שעה אחת קודם...

פורסם

הייתי נתקל בבעיה דוקא בפניה ימינה מחנקין לשלום עליכם, באיזור של הצלמניה והקונדיטוריה של מיקי שמו ובנק לאומי. בפניה לשלום עליכם לטרומפלדור ההפרעה נגרמת על ידי תחנת האוטובוס וכמובן מוניות.

בצומת הזה יש הצדקה לסוג אחר של מצלמות - אלה של רמזור אדום, נתקלתי בלא מעט "גונבי רמזור" שפנו משלום עליכם לחנקין באדום. אבל מה - מדובר במקום שבו המצלמה לא תפיק דוחות מהירות, אז הסיכוי שתותקן נמוך.

וד"א - יש מצלמות רמזור בסמוך (צומת חנקין\קומוי) אבל הן דחלילים כבר לפחות 20 שנה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תהרגו אותי מה אתם רוצים מהעירייה, צעד מבורך.

אני מעולם, אבל מעולם לא חסמתי נתיב למען הסידורים הפרטיים שלי. כל מקום שהייתי צריך להגיע אליו תמיד חניתי בחנייה מסודרת. תופעת הדאבל-פארקינג היא אחת מתופעות הביריונות החמורות והמגעילות ביותר וטוב שמוצאים דרכים להאבק בהן, שלא לדבר על האטת התנועה והפגיעה בבטחון ובבטיחות של משתמשי הדרך.

חוץ מזה, גם כאשר מדובר באדם נכה או בעל מוגבלות זו או אחרת אין שום הצדקה לחסום נתיב.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר - יש מצבים בלתי אפשריים. למשל בתי ספר שממוקמים בכבישים צרים בלי שום דרך להוריד או לאסוף ילדים בלי להפריע לתנועה. היו לי שלושה ילדים בבית ספר כזה, הסידור שלי היה פשוט מאד: עצירה של מספר שניות כדי להוריד ילד בבוקר, בצהריים המתנה בחניה מרוחקת וקבלת הודעה מהילד כאשר הוא ממתין לי - אז, שוב, עצירה של שניות אחדות כדי לאסוף אותו. זו אחת הסיבות שבגללן לילדים שלי היה טלפון נייד בגיל צעיר מאד. וכיון שהמקום מוכר הורים רבים עשו כך, וכולם התחשבו בכולם.

פורסם

אני מעולם, אבל מעולם לא חסמתי נתיב למען הסידורים הפרטיים שלי. כל מקום שהייתי צריך להגיע אליו תמיד חניתי בחנייה מסודרת. תופעת הדאבל-פארקינג היא אחת מתופעות הביריונות החמורות והמגעילות ביותר וטוב שמוצאים דרכים להאבק בהן, שלא לדבר על האטת התנועה והפגיעה בבטחון ובבטיחות של משתמשי הדרך.

חוץ מזה, גם כאשר מדובר באדם נכה או בעל מוגבלות זו או אחרת אין שום הצדקה לחסום נתיב.

איתמר

הבעיה כאן היא אפילו לא הדאבל פארקינג. זו העובדה שברוב שעות היום אסור בכלל לעמוד/לחנות שם.

איתמר - יש מצבים בלתי אפשריים. למשל בתי ספר שממוקמים בכבישים צרים בלי שום דרך להוריד או לאסוף ילדים בלי להפריע לתנועה. היו לי שלושה ילדים בבית ספר כזה, הסידור שלי היה פשוט מאד: עצירה של מספר שניות כדי להוריד ילד בבוקר, בצהריים המתנה בחניה מרוחקת וקבלת הודעה מהילד כאשר הוא ממתין לי - אז, שוב, עצירה של שניות אחדות כדי לאסוף אותו. זו אחת הסיבות שבגללן לילדים שלי היה טלפון נייד בגיל צעיר מאד. וכיון שהמקום מוכר הורים רבים עשו כך, וכולם התחשבו בכולם.

אני מבין לחלוטין את הרצון של ההורים להוריד את ילדיהם בשער בית הספר. זה בטוח, וזו הרגשה טובה לילדים ולהורים.

אבל אם אין אפשרות לעשות זאת בצורה מסודרת, שלא תפריע לשאר התנועה, חונים בחניה והולכים איתם יד ביד אל שער בית הספר.

השניה שאחד עוצר, וזו של זה אחריו, ושל זה אחריו מצטברות לעומס תנועה מיותר לחלוטין.

!AWDSOME

פורסם

איש המערות - אני מדבר על מקום שבו אין אפשרות לעצור במרחק עשרות מטרים מהשער - אלא במקום שבו החניה המסודרת הקרובה ביותר נמצאת במרחק 500 מ' ויותר, והגעה לבית הספר כרוכה בטיפוס גבעה תלולה וחציית חצי תריסר רמזורים לפחות. נראה אותך מוסיף עוד 15-20 דקות לסיבובים של בוקר צפוף כאשר צריך להגיע לעבודה, ואולי גם להוביל עוד ילד לגן\בית ספר במקום אחר. זו הסיבה שבגללה למרות הבעייתיות כולם נהגו בדרך דומה.

פורסם
מה אתה חושב ששמו מצלמנית שלא תכסה את ההשקעה בה תוך ימים ספורים? טעית

מקומות מועדים לפורענות בהם חניה כפולה זה סטנדרט , ובעיקר לרכבי יוקרה שבאים להיראות באבן גבירול לפחות.

ברור לי - לחלק מהמגיבים בשרשור זה לא ברור - בגלל זה יכול להיות שאני התומך מס' 1 ברעיון הזה (ואם לא מס' 1 אז מספר חד-ספרתי כלשהו).

איתמר

גם אני, אבל יש אנשים שבשבילם זה טבע שני, טוב שעושים משהו נגד העבירה הזו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...