Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני גר ברעננה, אני הייתי אצל מישהו שמתקין מערכות לרכב

שאלתי אותו מחיר להתקנת מורל טפמו, JBL 6X9 מאחורה ורדיו דיסק, הוא התחיל לעשות שם חישובים והיה ניראה שיש שם טיפה חרטוט בחישובים האלה, קיצר בסוף איכשהו הגיע ל750 שקל! אני קצת הייתי בשוק כי שמעתי שזה עולה בסביבות ה300-400 גגגג

אז אני רציתי לדעת כמה זה אמור לעלות בערך?

פורסם

לדעתי יקר - אבל שוב זה שוק חופשי כל מתקין מעריך את העבודה שלו אחרת , לא יודע בדיוק מה העבודה שנדרשת ברכב שלך ולכן קשה לי להעריך:

האם צריך לעשות חורים לרמקולי 6X9 במגש האחורי? ,האם נדרש לקנות צמה לרדיו דיסק?

אין לו צורך לשים לך כבלים או השקעה ברכב, חוץ מלהשחיל כבל מהרמקולים האחוריים לרדיו דיסק כבל שעולה 10שקל [ממה שאני מבין אין לך מגבר]

זה נטו זמן ועבודה של המתקין.

ושוב תלוי כמה המתקין מעריך את העבודה והזמן שלו. רק כדי לעשות לך סדר במחירים אני מעריך שמעל 600 שקל כולל כל מה שאמרתי, זה מוגזם וזו דעתי שוב.

פורסם
לדעתי יקר - אבל שוב זה שוק חופשי כל מתקין מעריך את העבודה שלו אחרת , לא יודע בדיוק מה העבודה שנדרשת ברכב שלך ולכן קשה לי להעריך:

האם צריך לעשות חורים לרמקולי 6X9 במגש האחורי? ,האם נדרש לקנות צמה לרדיו דיסק?

אין לו צורך לשים לך כבלים או השקעה ברכב, חוץ מלהשחיל כבל מהרמקולים האחוריים לרדיו דיסק כבל שעולה 10שקל [ממה שאני מבין אין לך מגבר]

זה נטו זמן ועבודה של המתקין.

ושוב תלוי כמה המתקין מעריך את העבודה והזמן שלו. רק כדי לעשות לך סדר במחירים אני מעריך שמעל 600 שקל כולל כל מה שאמרתי, זה מוגזם וזו דעתי שוב.

אני חושב שכן, כי אין שם מקום להכניס 6X9, מה זה צמה לרדיו דיסק?

מה סוג הרכב?

יונדאי אקסנט 2001

• תוכן חדש...