Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש פילטר אויר לסוזוקי סויפט 2013 (1.2).

באיביי מצאתי את זה- http://www.ebay.co.uk/itm/K-N-Suzuki-Swift-IV-1-2-F-I-Performance-Air-Filter-2010-2011-Vin-TSM-/231003203525?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item35c8dd27c5

כתוב שם שהוא ניתן לשטיפה במים ומיועד לאיזה מליון ק"מ (או מייל) ומאפשר זרימת אויר משופרת ומעלה את ההספק ועוד כל מיני ניסים ונפלאות

יש פילטרים תחליפיים זולים הרבה יותר (בטוח שאפשר למצוא בחנויות חחלפים ב40-ש"ח).

שווה לקנות את זה? בגדול אני כנראה אצתרך להחליף פילטר בטיפול הבא ובמורשה יעלה לי כנראה בערך אותו הדבר מקורי.

תודה לעוזרים!

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אני לא מחפש את השיפור בביצועים. אני מחפש חיסכון- אם באמת אפשר לשטוף את הפילטר והוא יכול להחזיק לי פי 2 מהמקורי (30K ק"מ במקרה הטוב) אז זה משתלם

פורסם

כל עוד אין לך רכב גודש, לא תקבל שום שיפור מול פילטר מקורי.

לא דלק (אולי פסיכולוגי) ולא ביצועים.

בנוסף, אתה תוכל לקנות כ8 פילטרים רגילים במחיר של K&N ולהחליף כל שנה.

אז על איזה חיסכון אתה מדבר???

פורסם

8?!

אולי 3... אבל כל התחליפיים שאני מכיר אף פעם לא יושבים טוב, אטומים מאוד יחסית ונסתמים מהר (פחות משנה... אני נוסע 20 ומשהו K ק"מ בשנה)

אם הפילטר המדובר באמת איכותי ויחזיק כמו 3 פילטרים פשוטים (פעם~ פעמיים לשטוף) אז אני אעדיף אותו ולא את הכאב ראש עם פילטר חרטא או פילטר מקורי שכננראה יעלה קצת יותר ויחזיק אותו הדבר (או פחות)

פורסם

קח בחשבון גם ערכת ניקוי ושימון שעולה כ 100 ש"ח, אמנם יש כאלו ששוטפים עם מים וסבון אך לשמן חייב מכיוון שהפילטר פחות צפוף והשמן משמש כלוכד חלקיקים.

במידה ותחליט לא להזמין ולהישאר עם פילטר "רגיל" אל תתפשר וקנה מקורי/OEM ולא את הזבל הסיני שמוכרים בד"כ.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אפילו אם תחליף פילטר פעם בשנה תחסוך מהסיבה הפשוטה שרכב בסופו של דבר מחליפים אלא אם אתה מתכוון להחזיק אותו מעבר ל5 שנים קח בחשבון שיש שמן פילטרים שעולה עוד 50 שקל שתצטרך לקנות כל כמה זמן באותו הזמן פילטר לסוזוקי מחברה טובה לא עובר את ה50 שקל

פורסם

רציני?! על זה פתחתי את הדיון :|

מארק - 111 + מע"מ = 130 ש"ח בערך (או 111-10% הנחה + מע"מ = 120 ש"ח)

אם זה באמת המחיר ואני צריך להחליף כל שני טיפולים (שנה וחצי בערך) אז אני יכול לחיות עם זה.

איפה בררת את המחיר?

פורסם

לא,111 אחרי מע"מ הפילטר משותף גם לסוזוקי ספלאש.

לא עשיתי הרבה נכנסתי לאתר היבואן למוצרים משלימים ואז מחירון חלפים ושמה מצאתי את המקט ודאתי שמודבר באותו מקט ומתאים לרכב.

פורסם

אתה מתכוון לדגם ja627 שעולה 111 ש"ח? כי נראה לי שזה הויטארה (זה המסנן אויר היחיד שמצאתי במחיר הזה)

אין לי מושג מה המספר דגם של הסויפט שהתחילה ב2012

ומה זה "מוצרים משלימים"? איזה ניסוח מעצבן... אני צריך להבין שזה חלפים?

• תוכן חדש...