Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, הגדלתי את החישוקים של הגולף שלי מ-195/65/15 ל- 225/45/17 ואני לא בטוח מה לחץ האוויר המומלץ בצמיגים? חשבתי אולי כמו ב-GTI אבל מאחר ומשקל הGTI גדול ב120 ק"ג יותר מהגולף שלי אז אני לא בטוח.

אשמח לחוות דעת..

תודה

פורסם

במידה ומידות הצמיג החדש מאושרות על-ידי ייצרן הרכב אז הלחץ שיש למלא הוא אותו הלחץ כמו הצמיג הסטנדרטי שהגיע עם הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם
במידה ומידות הצמיג החדש מאושרות על-ידי ייצרן הרכב אז הלחץ שיש למלא הוא אותו הלחץ כמו הצמיג הסטנדרטי שהגיע עם הרכב.

תודה!

פורסם

זה לא נכון, ואפילו מקומם.

בפתח מיכל הדלק ישנה מדבקה עם לחצי הניפוח עבור מידות הצמיגים השונות.

או כאן:

http://www.puretyre.co.uk/volkswagen-tyre-pressures/

SCANSPEAK

פורסם

חשוב לציין, אולי זה נכון לגבי הרכב הזה אבל לא תמיד הלחצים יהיו זהים.

חשוב לבדוק ולהוסיף 2-3 psi על צמיג חם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

טוב מקומם זו מילה מילה גדולה, אבל האמרה שאין צורך לשנות את הלחץ לא נכונה.

הלחץ צריך לגדול עם עלייה ברוחב הצמיג כמו שמוצג שם בטבלה, שזה גם מה שהיצרן ממליץ.

SCANSPEAK

פורסם (נערך)

1. לא כתבתי שבכול המקרים בזמן החלפת מידות הצמיג לא צריך לשנות את לחץ הניפוח אלא התייחסתי למקרה הספציפי של פותח האשכול.

2. אסור לסמוך על טבלאות כלליות שמופצות באינטרנט שמוקרן אינו ידוע אלא אך ורק על מידע מדוייק ועדכני של ייצרן הרכב שמופיע בספר הרכב, מדבקה על מכסה מיכל הדלק או בספרות הייצרן.

בטבלה בקישור שצירפת אין התייחסות ללחץ הנדרש בעומס מלא קרי 5 אנשים ו-3 מזוודות.

"Please note: This chart should be used as a guideline only, Always refer to owners manual"

3. לא בכול דגמי הרכבים ייצרן הרכב מציין את הלחץ הנדרש לצמיג במידות שונות מהצמיג הסטנדרטי במדבקה שנמצאת על מכסה מיכל הדלק.

לפותח האשכול,

אנא ציין את נפח המנוע וקוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב בכדי לבצע בדיקה נוספת.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...