Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש שאלה אולי מישהו יודע כי בצ'מפיון לא יודעים.

במשפחה יש לנו גולף חדשה . כולה 6000 ק"מ. שבוע שעבר חזרנו לחניה אחרי טיול והשלט לא נעל. טוב , אמנם המפתח דנדש , אבל רק אחליף לו סוללה. נעלתי ידנית.

אחרי כשעה רצינו לצאת שוב: הפעם גם לא הניע האוטו. אז הבנתי שלא המפתח הלך.

קריאת שירות לצ'מפיון - הגיע בחור למחרת , התניע את האוטו עם כבלים ונסע למוסך .

נסעתי איתם. בדקו את הרכב מ 10 בבוקר ובשלוש אחרי הצהריים (חבל שישבתי איתם במוסך) הודו שהם לא מוצאים את הבעייה.

בעזרת מכשיר הם הטעינו את המצבר (לא החליפו) ועכשיו הרכב נוסע.

במוסך אמרו שאולי אנחנו לא נוסעים מספיק עם האוטו. יש דבר כזה ? אולי יש בעייה אחרת ששוה לבדוק ?

פורסם

6,000 ק"מ נסעתם בכמה זמן ? שנה ? האם הותקנו אביזרי רכב / נגעו לאחרונה במערכת החשמל ?

הייתי מבקש,שיבדקו צריכת זרם פרזיטי וחשד לזליגה. כי אחרי שנה לא נראה רציני,שהמצבר ישבוק חיים גם בתנאי נסיעות מועטות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)
איזה שנת ייצור הרכב , באיזה חודש עלה על הכביש , דגם מנוע , נפח?

גולף פלוס . עלייה: יוני 2013 . TSI+DSG7 הידוע לשמצה.

יש לציין שהגולף הזו החליפה את המודל הקודם (FSI) שלא עשה לנו שום בעייה . לדעתי שנייהם 1600 סמ"ק. בשנייהם אותוו פרופיל נהג ונסועה. מצבר וורטה.

היבואן התקין מערכת איתור+מולטימדיה בהתקנה מקומית (אי שם בבני ברק) אבל זהו. לא נגעו ברכב מעבר לזה.

זה מזכיר לי את הרנו סניק שהייתה לנו במשפחה שבבוקר לא תמיד הניעה (קללה משפחתית?) וקרסו מעולם לא הצליחו למצוא את הבעיה.אחרי שלוש שנים טרייד לגראנד סניק שעובדת טוב. טפו טפו. חמסה חמסה. מלח לימון.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אם היית רואה איך נראית התקנת איתוראן היית מקבל חום.

אני הייתי מוכן לשלם אקסטרה בביטוח,רק שלא יתקינו איתוראן.

פורסם

יכול להיות שמערכת האיתור מרוקנת את המצבר בגלל שאתה לא נוסע כמעט...אבל זאת רק הערכה גסה כי המערכת עצמה כבדה מאוד וכנראה כוללת שני משדרים.

אצלי לדוגמה המצבר בן שנה והרכב מצוייד בקודנית וזהו...הרכב עמד ללא הנעה שלוש ימים וביום הרביעי הצלחתי להניע רק אחרי 5 ניסיונות כיוון שהמצבר היה חלש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...