Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיון שלא יכולתי לנקד אני אסביר למה התכוונתי. האם ניתן לעקוף את עניין הערבים בחוזה שכירות ? נניח אדם שרוצה לשכור דירה. בעל הנכס מבקש ממנו ערב . האם ניתן להביא מסמך כלשהוא מהבנק / צ'ק בטחון שמהווה תחליף לערבות ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

זה תלוי בהסכם שתגיע אליו עם בעל הבית.

בדירה הנוכחית צ'ק רגיל 10000 מאבא של חבר שלי הספיק. בדירה הקודמת זה היה צ'ק שלנו וזהו.

אם הוא מתעקש על ערבות, אני לא יודעת אם יסכים לוותר לך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

תדבר ישירות עם בעל הנכס, רצוי פנים מול פנים (משדר רצינות) על הנושא הזה.

יש כאלה שעבורם זה "ייהרג ובל יעבור" ויש כאלה שיורדים מזה דיי מהר אם זו המחלוקת היחידה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מכיון שלא יכולתי לנקד אני אסביר למה התכוונתי. האם ניתן לעקוף את עניין הערבים בחוזה שכירות ? נניח אדם שרוצה לשכור דירה. בעל הנכס מבקש ממנו ערב . האם ניתן להביא מסמך כלשהוא מהבנק / צ'ק בטחון שמהווה תחליף לערבות ?

יש הרבה דברים שיכולים להוות תחליף לערבות, השאלה היא האם הם מקובלים על בעל הדירה.

בדירה הקודמת ששכרתי בעל הדירה דרש ממני תשלום של חודש מראש בתור ערבות. יש בעלי דירות שדורשים ערבות בנקאית על חוזה השכירות - זה אולי חוסך לך את אי הנעימות של לבקש טובות מאמא/אבא/חבר אבל עולה לך הרבה כסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
יש הרבה דברים שיכולים להוות תחליף לערבות, השאלה היא האם הם מקובלים על בעל הדירה.

בדירה הקודמת ששכרתי בעל הדירה דרש ממני תשלום של חודש מראש בתור ערבות. יש בעלי דירות שדורשים ערבות בנקאית על חוזה השכירות - זה אולי חוסך לך את אי הנעימות של לבקש טובות מאמא/אבא/חבר אבל עולה לך הרבה כסף.

כמה זה הרבה כסף? איזה דרכים יש חוץ מזה?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

שטר חוב זה משהו שעדיין משתמשים בו ?

פורסם

אני חושב שזה קצת מצחיק לבקש מאדם מבוגר שיביא את אבא ואמא או את החברים לחתום ערבות כשהוא בוגר מספיק בשביל לשכור דירה. לצערי בארץ כמו תמיד לוקחים הכל אישית ובונים חומות הגנה וחפיר פיננסי על כל נכס קטן ומסכן. הפתרון הוא למצוא בעלי בית בוגרים נפשית שלא יז**נו במוח ולתת להם צ'ק בטחון או ערבות בנקאית.

אצלי על שכירות חודשית של 3K הוצאת כתב ערבות לשנה עלתה 300 שקל, כלומר התווספו עוד 25 שקלים לחודש בשקלול שנתי. אני מקווה שאעמוד בנטל הכלכלי העצום הזה.

• תוכן חדש...