Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין סיבה שהוא לא יהנה משתי העולמות. אם הוא השקיע כל כך הרבה על ציוד איכותי אני לא רואה בעיה להשקיע עוד קצת על 2\3 תיבות למטרות שונות.

• תגובות 165
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דוד1986 ^, אנחנו לא מדברים פה על סאב בודד 10 אינץ' עם תיבה קטנה

אנחנו מדברים פה על תיבה מאסיבית, שבן אדם אחד לא יכול להוציא ולהכניס אותה לרכב לבד.

כל פעם שהוא ירצה להחליף תיבה הוא יצטרך לעבוד קשה כדי לעשות את זה.

פורט מתכוונן זאת הדרך האידיאלית.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

היית משקיע מאמצים בלבנות תיבה שקרוב לוודאי תשתמש בה פעם אחת בלבד? אני לא. ולא רואה סיבה לזרוק כסף. זה שהוא השקיע הרבה כסף לא אומר שזה נשפך לו מהכיסים. לבנות תיבה בשביל להוציא תוצאה בתדר גבוה נטו זה בזבוז של הזמן והכסף שלו. תיבה אחת, עם פורט מתחלף זה הפתרון, כפי שהוא ציין כבר. ליום יום פורט שמכוון נמוך, וליום שיובוא וימדוד, פורט קצר וגדול המכוון גבוהה.

לזרוק כסף לא עושה אותך יותר נחשב. הכיוון חשיבה שלך הפוך לגמריי.

פורסם

ברור אם יש אופציה לכוון למשל ל35\40\45 הרץ באותה תיבה אז למה לא. הכוונה הייתה שאם כבר יש ציוד כזה אז לנסות להוציא ממנו את המיטב גם מבחינת הסאונד וגם מבחינת המספרים נקרא לזה.

פורסם (נערך)

ב45 הרץ הוא מרוויח db גבוה יחסית, בפיקים של 55 הרץ בערך, תלוי בתיבה ובתדר של האוטו כמובן. שוב התכוונתי שבנאדם מביא ציוד כזה אז גם נחמד להוציא ממנו את המיטב מבחינת spl. חוץ מזה שעדיין לא נמדד בארץ למיטב ידיעתי 150 דיבי לכן יכול להיות נחמד שיהיה אוטו שכן יעבור את המספר הזה. לא דיברתי על היום יום. פותח השירשור מן הסתם יכוון לתדר שנשמע לו הכי טוב.

עריכה אחרונה על ידי david1986
פורסם (נערך)

חוץ מתיבה שיש לה פיק ב60 הרץ ולא יכולה לנגן מתחת ל40 הרץ הוא לא מרוויח כלום.

ותאמין לי עם תכנון תיבה בריאה, זוג אלמנטים 15" על הספק של 5K ועוד עם חשמל הכי מחוזק שקיים בארץ כרגע הוא יהיה מאוד חזק גם בתדרים נמוכים.

אני הייתי מכוון ל29 הרץ בסטפא הקודם שלי, הצלחתי להוציא 144.9 DB ב40 הרץ על 2400 וואט.

וב24 הרץ הוצאתי 138 DB

וזה לא היה עם סאב על המושב הקדמי או עם מד בתוך הפורט. זה היה TRUNK SETUP חוקי לגמריי.

עריכה אחרונה על ידי ReZ0

פורסם

וואו כמה זמן לא הגבתי פה... סט אפ מטורף!

מציע לאנשים פה לחזור ולעשות שיעורי בית לפני התגובות:

לבנות מס' תיבות? ולהחליף אותן בהתאם למפגש? נו באמת...

לכוון ל45 הרץ ליום-יום עם סטאפ כזה? בשביל.... לטגן את המוח? ולא להנות מכלום?

מכיוון שהישאם עושה שיעורי בית ומתייעץ עם האנשים הנכונים בתחום אני בטוח שנראה פה את ה-Trunk Setup הכי חזק בארץ בקלות.

אולי אפילו את הסט-אפ הכי חזק בארץ. (הכל תלוי אם ג'וניור סוף סוף יעשה משהו עם הסטאפ שלו)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם (נערך)

אלון, נראה לך שזוג xl 15 יכנסו לתא מטען??

עריכה אחרונה על ידי -אודי-

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

מה התיכנון לגבי מקום ההתקנה של התיבה ? בכל זאת מדובר ב 7 קיוביק פיט לפני פורט ואתה עוד צריך מקום למגברים למצבר. אני אומר תעשה WALL ההאהאהאה.

תתחדש ושיהיה לך בהצלחה.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

הישאם, מה לגבי "איטום", כבר קיים ?

יש צורך בציפוי מאסיבי ברכב, במיוחד לדיפוני וחלקי פלסטיק. לא כך ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם (נערך)

יש איטום מסיבי בדלתות כולל דיפוני פלסטיק, ומכסה בגז'.

לא נראה לי שאני מוסיף עוד, למרות שעדיף.

מה התיכנון לגבי מקום ההתקנה של התיבה ? בכל זאת מדובר ב 7 קיוביק פיט לפני פורט ואתה עוד צריך מקום למגברים למצבר. אני אומר תעשה WALL ההאהאהאה.

תתחדש ושיהיה לך בהצלחה.

הלוואי שיכולתי לעשות קיר, ישר מורידים לי את האוטו מהכביש.

ההתלבטות כרגע, תיבה בבגז' או על המושב האחורי.

עריכה אחרונה על ידי haq
פורסם

תתחדש!!

אלטרנטור 320? ניראה לי שיעוף לך הראש מנוע של המאזדה רק מהמומנט שצריך כדי לסובב אותו שהוא מספק זרם מקסימאלי.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם (נערך)

תודה אסיף.

על מה התבססת בדברים שלך? הרי האלטרנטורים האלה נבנו בדיוק לספק מתח גבוהה בסלד רכב רגיל.

לגבי התיבה הכיוון כעת הוא שתשב על המושב האחורי.

ברצוני לכוון את הסאבים והפורטים כלפי השמשה הקדמית. אבל אז אין לי הרבה עומק בתיבה, והתדר המינימלי שאני יכול לכוון אליו זה 32 ומשהו.

השאיפה ששלי זה 29-30 הרץ, וזה אפשרי רק אם הפורטים יהיו הצידה.

לכן, איזה צורה יותר עדיפה:

סאבים ופורטים לכיוון השמשה הקדמית, 32 הרץ. או,

סאבים לכיוון השמשה הקדמית ופורטים הצידה לכיוון הדלת האחורית. 29-30 הרץ.

והאם יש כזה הבדל מורגש בין 32 ל30 הרץ ?

עריכה אחרונה על ידי haq

• תוכן חדש...