Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פאסאט vs מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פולקסווגן פאסאט 2006 צורה חדשה יד 4 143 אלף קילומטר או מאזדה 3 2007 יד 2 154 אלף קילומטר? מציעים את שניהם אותו מחיר. מה כדאי יותר ?

פורסם

מכוניות מנהלים מאבדות ערך מהר ממישפחתיות ולכן בדילמה המתוארת יש אפשרות לקבל רכב עדיף בפאסאט בהשוואה למזדה באותו מחיר רכישה. עדיף בהיבט נוחות, מרחב, ביצועים ואבזור. יתרונות רכב מנהלים, ועוד אחד שהיה מהטובים מסוגו אז.

אבל, ועבור חלק זה אבל גדול, תחזוקת הפאסאט צפויה להיות יקרה יותר (תיקונים, ביטוח וכנראה גם דלק).

רכיב התיקונים עלול להיות נפיץ וגם 4 ידיים זה סימן מחשיד.

אם הייתי צריך/מעדיף רכב גדול הייתי הולך על הפאסאט בתנאי שיש תיעוד טיפולים מספק. אחרת הייתי הולך על בטוח עם המזדה.

פורסם (נערך)

^

אתה שולח אותו סתם לפאסאט מבלי לדעת מה הדרישות שלו.

פותח השרשור, למה אתה מתלבט דווקא בין 2 רכבים האלה ספציפית? מה הדרישות שלך מהרכב?

אם אתה מחפש יותר מרווח, נוחות, נסיעה שקטה ורכב גדול - קח את הפאסאט.

אם אתה מחפש אמינות, עלויות אחזקה נמוכות, שמירת ערך, נהיגה מהנה יחסית - ה-3 תהיה הבחירה.

בגדול הפאסאט טובה יותר כמעט בכל פרמטר, אבל היא בקטגוריה מעל המאזדה 3. הפאסאט תהיה נוחה יותר, מרווחת הרבה יותר, איכותית יותר (לא יודע איך היא מזדקנת, ראיתי כמה בתור מוניות שהכל מפורר בפנים. ראיתי גם קצת פרטיות שלא נראות כ"כ טוב.), בטיחותית יותר ושקטה יותר מהמאזדה. מצד שני הפאסאט היא לא סמל לאמינות כלל וכלל (גם בדגמים בלי ה-TSI/DSG). גם הטיפולים יקרים יחסית, צריכת הדלק לא יותר טובה משל המאזדה, ביטוחים יקרים יותר, חלפים יקרים יותר, סחירות נמוכה וירידת ערך גבוהה.

לא הבנתי על איזה צורך שלך צמד הרכבים האלו עונים, הם שונים לגמרי אחד מהשני. אם תגיד לנו מה הדרישות שלך והאם יש צורך ברכב גדול או לא, נוכל לעזור לך יותר ולכוון אותך אולי לרכב שלא חשבת עליו והוא יוכל יותר להתאים לך בהשוואה לאלו.

עריכה אחרונה על ידי cars-@-lover
  • תוכן חדש...