Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני שבוע הזמנתי מהחנות "אלכסנדר" כיוסיי דוושות בצבע ניקל שעליהם פסים מגומי (כיסויים לרכב אוטומט).

יום שישי הגיעו לי והרכבתי אותן (הרכבה של חמש דקות), כשהראתי לאנשים אמרו לי שלא חוקי אפשר להוריד מהכביש ולהכשיל בטסט וגם כאן עיינתי בשרשורים אך לא הגיע לידי תשובה חד משמעית.

מישהו יכול לענות לי תשובה חדש משמעית וברורה האם חוקי או לא ואם לא חוקי האם שווה להשאיר.

תודה לעוזרים :)

DO NOT TOUCH MY CIVIC!!

פורסם

איזה יופי זה מגיע עם פסי גומי על הניקל? זה אומר שזה לא אמור להחליק, אני גם חשבתי לקנות דוושות ניקל ואז חשבתי על הקטע שזה יכול להיות מחליק, אבל עכשיו אני שומע שיש לזה פתרון.

לגבי חוקיות, לא ניראה לי שרשום איפה שהוא שאסור להתקין כיסוי מסויים על דוושות הברקסים, גם לא מאמין שמישהו בודק דבק כזה בטסט, וגם אם שוטרים יעצרו אותך לבדיקה שגרתית, לא ישימו לב לזה בכלל, וגם אם יראו את זה לא יגידו לך שום דבר, ועוד יש על זה פסי גומי למניעת החלקה אז עוד יותר לא ידברו איתך.

פורסם

אני מאמין שאם יש פסי גומי רוב הבוחנים יעבירו את זה.

לשואלים- בעבר קיבלתי הורדה מהכביש ע"י בוחן בין השאר בגלל חוסר בכיסויי דוושות. לדעתי מוצדק לחלוטין.

פורסם

אם זה כיסוי בשנקל אז אני אישית מוריד אותך מהכביש. :lol:

בוא נגיד ככה. לך ולבוחן יכולות להיות דעות שונות על מה הוא מרווח תקין ומשטח לא מחליק.

פורסם
אותי הוריד בוחן בכביש על דוושות אלומיניום שכללו גם גומי. (250 ש"ח קנס)

וואלה? מפתיע, כניראה שעושים על זה בעיות עם גומי בלי גומי זה עדיין ניראה מחליק, עוד בחורף בכלל.

• תוכן חדש...