Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסיאט FR זה לא מה שהיה פעם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ככה זה הילדים, חיים מפתיחה לפתיחה (וביישורת נשארים לצפות באורות אדומים מתרחקים).

פורסם
ברור שלא אמרתי ספורטיביות,

אבל עדיין אני לוקח כל מאזדה וכל וולוסטר בפתיחה :)

אל תהייה כל כך צנוע. אם תתחרה בסוזוקי אלטו, סביר שתנצח גם כן. בנימה יותר רצינית - מעניין מתי אנשים יבינו שיציאה מהירה מרמזור, או ישיבה למישהו על הזנב בישורת, הן לא ממש הוכחת יכולות בתחום הנהיגה הספורטיבית? אם הייתי מקבל שקל על כל פעם שמצאתי את עצמי כמעט נרדף על ידי איזה נהג איביזה, שמנסה להוכיח לי "ספורטיביות", בכך שנדבק לי לתחת, כנראה שהייתי קונה את האלפא החדשה מהשרשור המקביל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

נראה לי מעט מוגזם להתייחס לFRים כאילו זה רכבים שמותגו כספורטיביים משחר ההיסטוריה ולצאת בהצהרות כגון "זה לא מה שהיה פעם..".

הן לא מותגו כמו הGTI או הקופרות כרכבים ספורטיביים. בסך הכל זה רכבים די פושרים מבחינת נהיגה וחלקם הגיעו עם מנועים חזקים ורמת איבזור "ספורטיבית". זה לא שהלכה לעולמה מסורת רבת שנים. בסך הכל הפכו את זה יותר לרמת גימור ממה שהיה פעם :roll:

לא על זה נבכה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

קצת הגזמתם,

אני בכלל לא עושה פתיחות עם ה 1.2, ואני יודע שה 1.8 זה שמיים וארץ,

אני קניתי את הרכב בגלל שהוא חדש נראה טוב ומאוד, והכי חשוב חסכוני,

יכלתי לקנות באותו מחיר משהו הרבה יותר רציני רק משומש.

אני תאמת לא ילד, ומבאס אותי שילדים מתלהבים מהמכוניות האלה, זה אחד הסיבות שאני חושב למכור את שלי :\

פורסם
הוא יצליח לעבור בכתום, אני לא :cry:

שומאכר,

אתה נוסע על וולוסטר ואתה מדבר בכלל? :lol:

(הגעתי לזה בגלל הסמלון שלך)

פורסם (נערך)

אחלה תגובות, רואים שאתה "לא ילד", וגם לא מבין מה כותבים לך. אבל אל תתבאס, גדלים עם הזמן.

אגב, בתור מישהו שקנה רכב כי "הוא חדש נראה טוב ומאוד, והכי חשוב חסכוני", איזו סיבה יש לך להלין על כך ש-FR כבר לא מסמל ספורטיביות? ממילא לא חיפשת ספורטיבית (ועובדה שגם לא קנית אחת).

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה אולי לא ילד, אבל אתה נשמע כמו.

ממתי FR זו בהמת ספורט מהוללת כל כך ?

על טעם וריח אפשר...

אם בכלל עלה לך הרעיון של "לוקחת מאזדה" וכו', במה אתה שונה מאלו ללא הטורבו?

כל הקונצרן הזה מתבסס על :

נוסע על 1.4N/A "חש" על 1.2T

נוסע על 1.2T "חש" על 1.8T

נוסע על 1.8T "חש" על 2T

נוסע על 2T "חש" על 2T-R

יש לך R? אתה בטח חושב שיש לך GTR.

בקיצור שרשרת החושים.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
אחלה תגובות, רואים שאתה "לא ילד", וגם לא מבין מה כותבים לך. אבל אל תתבאס, גדלים עם הזמן.

אגב, בתור מישהו שקנה רכב כי "הוא חדש נראה טוב ומאוד, והכי חשוב חסכוני", איזו סיבה יש לך להלין על כך ש-FR כבר לא מסמל ספורטיביות? ממילא לא חיפשת ספורטיבית (ועובדה שגם לא קנית אחת).

תשמע, מה 1.2 אפשר להוציא ממנו משהו,

הכל תלוי בתקציב, אני ראיתי אנשים שהגיעו ל 150 כ"ס, והמנוע באמת מאוד זריז.

ה 1.4 מאוד אדיש, כמו מישהו אמר פה שה 1.4 זה כמו 1.2, אני בכלל אבל בכלל לא מסכים עם זה.

נסעתי גם על ה 1.4 וגם על ה 1.6 של הוולוסטר, ה 1.2 לוקח בגדול בגלל השבלול - המומנט וההדבקה, אין מה להשוות בכלל.

פורסם
תשמע, מה 1.2 אפשר להוציא ממנו משהו,

הכל תלוי בתקציב, אני ראיתי אנשים שהגיעו ל 150 כ"ס, והמנוע באמת מאוד זריז.

בוא תסביר לי איזה בן אדם הגיוני ושפוי בדעתו משפר מנוע של 1.2TSI עם 105 כ"ס ל150, בסכום ההשקעה שלו כבר היה עדיף שיקנה קופרה מלכתחילה.

המנוע בנוי לחסכון בדלק וטכנולוגיה על חשבון ביצועים, היצרן מעולם לא כיוון שהFR 1.2 יהיה ביצועיסט אלא שם ומותג נטו

כל חטיבת הכוח של קופרה וFR עשו שינוי והצערת שורות ברגע שירדו ממנועי ה1.8. וגם אז ההשקעה של לקחת FR ולהפוך אותה לקופרה הייתה מיותרת ובן אדם שהיה רוצה לעשות את זה היה עדיף לו רכש קופרה מהסוכנות ולא משפר לבד.

שומאכר - בנימה קצת אחרת, אם חס וחלילה מקור השם הולך לעולמו, תוסיף ז"ל או שאתה בונה על הרזומה של ראלף? :wink:

Confidence In Motion

פורסם (נערך)

אמנם ה1.2 לא מנוע חזק, ספורטיבי או משהו בסגנון, אך כבודו במקומו מונח. רק צריך לקח הכל בפרופורציות.

ב"לחיצות" עם רכבים רגילים החזקים במעט, ה1.2 עשוי לתת עליונות מסוימת, עד גבול מסוים. אך שוב, בפרופורציה יחסית.

הוא סביר, נוסע לא רע בכלל אבל אין צורך לעשות מהמנוע הזה משהו שהוא לא.

נ.ב

אני בעלים של ייטי עם מנוע כזה ומדבר מניסיון.

לא חסר אנשים עם רכבים בסגנון אה לה ספורטיבי שמשחקים אותה ולא חסר בעלי רכבים ספורטיביים באמת שמשחקים אותה. בסופו של דבר, הרכב זה רק חלק מהעניין. הרבה תלוי בנהג.

ובלי קשר, כל אחד שיעשה מה שטוב לו. אם אותו הבחור נהנה לנהוג על פיקנטו ולהרגיש ב500 אבארת', שיבושם לו. כל עוד כמובן לא עושים שטויות (ופה כבר אין קשר לרכב)

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם (נערך)

יום אחד יצאתי ממקום לימודיי בדרכי הביתה. עמדתי ברמזור בנתיב הימני כשאני הראשון, בנתיב השמאלי הגיעה לאחר כמה שניות איביזה שחורה חדשה ונוצצת עם סמלי FR, נראה כאילו הנהג מלקק כדי לנקות אותה.

שני החלונות היו פתוחים, ומתוך הרכב בקעה מוסיקה שהרעידה גם לי את הרכב (לא יודע איך הנהג לא נהייה חירש). אני קולט שמדובר במנוע 1.4 85 כ"ס ומתעלם.

נהג האיביזה קולט את הפאביה, כנראה חושב שגם היא 1.4 מהמבצע משום מה.

הנהג מכבה את המערכת. פתאום שקט ושומעים את הציפורים מצייצות במקום פיצוצים ורעש אטומי.

הנהג מעלה סל"ד, המנוע עוד שנייה נפטר.

אני שנבהלתי בהתחלה הסתכלתי שמאלה, הוא מסמן לי עם הראש "פתיחות" תוך כדי שהוא מסתכל על הרכב שלי.

אני לא נוהג לעשות את זה, אבל מכיוון שכל הכביש היה ריק לגמרי, והרמזור הבא היה ממש קרוב, החלטתי להראות לו מה הרכב שלו שווה.

העברתי למצב S, כיביתי מזגן.

הרמזור ירוק... לוחץ על הגז והרכב עף קדימה לעומת האיביזה.

רואה אותו במראה אומנם במרחק לא כ"כ גדול, אבל מספיק כדי לחייך.

כשהגעתי ל- 100 קמ"ש (זה כביש בין עירוני, מותר היה 90) הורדתי את הרגל מהגז לקראת הרמזור האדום הבא.

כשהגענו לרמזור הבא, משום מה הוא עמד אחריי למרות שהשמאלי היה פנוי, כך שלא יכולתי לשאול אותו מה נשמע. אח"כ בנסיעה של כ- 20 ק"מ נוספים, הנהג נסע אחריי יפה ורגוע, לפי הספר...

במאמר מוסגר, במצבים כאלה חבל שאין לי רכב ספורט, מאוד משעשעת הסיטואציה הזאת.

עריכה אחרונה על ידי stio

• תוכן חדש...