Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 420
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלכס, לא יודע לגבי הקרשר, אבל לפי הצרכים שציינת

אני חושב שהשואב הזה של גולד ליין יעשה את העבודה. m.zap.co.il/model.aspx?modelid=843836

שים לב למה שכתוב שם בביקורות, וכתבתי עליו גם

בשרשור הזה, תעשה חיפוש.

יש לו שקית בד רב פעמית, והוא שואב

גם נוזלים, וכן, אפשר לשאוב גם חומרי

ניקוי שהיו במים, בהנחה שזה נוזל ניקוי

רגיל של רצפות וכדומה, ולא משהו חזק

או חומצתי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

החלטתי לבסוף להזמין Kärcher MV 6 P מגרמניה.

על מנת לנקות ספות(יבש והן רטוב עם חומר ייעודי), ריפוד של כיסאות, כדאי אולי לקנות את האביזרים האלה?

** אומנים הם מיועד לרכב אבל זה ניראה שהם מתאימים מאד גם לשימוש ביתי של מזרונים, ספות וכו)

*אם אני ארכוש עכשיו אביזרים נלווים זה חוסך לי דמי משלוח להבא

אגב למי שיש שואב של Kärcher, יש חברה רוסית שמייצרת שקיות רב פעמיות, עם ריצ'רץ' לניקוי קל.

על פי המוכר מחזיק שנתיים בשימוש ביתי.

תודה (:

פורסם

זה יוצא בדיוק כפול מ- MV3 פרימיום שנמכר בארץ,

אם זה שווה את הכסף ושווה לך או לא, זה רק אתה יכול להחליט .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

הוא נראה שואב מצויין, ומצד שני, קשה לי להאמין שהMV3 נופל ממנו עד כדי כך.

בכל מקרה, לטעמי, במחיר שלו, הMV3 הוא עסקה מעולה.

M-TECH E46

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

קיבלתי את

Kärcher MV 6 P לפני כשבועים אני מאד מרוצה, שואב עוצמתי מאד.

כשאני שואב איתו נוזלים, מותר לי לשאוב חומרי ניקוי כמו אקונומיקה או נוזלי ריצפה כאלה ואחרים?

עריכה אחרונה על ידי AlexNoj
פורסם (נערך)

לצערי שחכתי את זה וכבר שאבתי מים עם סבון למזלי הקצף לא הגיע למנוע, ולא קרה שום נזק.

נזכרתי בזה רק בתום השימוש....:-(

יש חומרי ניקוי לרצפה ללא מקציף?

עריכה אחרונה על ידי AlexNoj
פורסם

למישהו יש את השואב של Detailing או השואב של Fouring? שני השואבים הם קוריאנים ועולים 180 ש״ח (כולל משלוח). לפי דעתי הם נראים הרבה יותר מוצלחים מהשואבים הסיניים. כמובן שזה לא משתווה לשואב האבק ה״ביתי״ אבל עדיין נראה כמו עסקה טובה. מה אומרים?

תודה.

פורסם (נערך)

לאחר התלבטיות לגבי שואב אבק לרכב

ובדיקה באתרים שמשווים סוגים שונים ועוצמות שאיבה קניתי שואב ציקלוני שהיה בין הטובים ביותר - ושמופעל על 12V כי אין באפשרותי 220 קרוב

בדקתי מחירים ב EBAY ארהב, EBAY אנגליה ובשניהם המחיר היה יקר עם המשלוח (שלא היה זול כלל) ואז בדקתי עם אמזון

אמזון אנגליה היה יקר גם ומבדיקה של AMAZON.DE מגרמניה המחיר היה ממש זול (יורו לעומת פאונד הבריטי)

http://www.amazon.de/Black-Decker-12V-Auto-Dustbuster/dp/B007I1R7RS/ref=sr_1_fkmr1_2?s=automotive&ie=UTF8&qid=1448282886&sr=1-2-fkmr1&keywords=Black+%26+Decker+12V+Auto+Vac+Dustbuster

הוזמן מאמזון ב 18 לחודש, נשלח אלי ב 19 ואתמול 22 הגיע עם שליח עד הבית :)

מגיע עם סט ראשים ,צינור גמיש ותיק נשיאה

(הבנתי שיש 2 שנות אחריות גם ועדיף על סינים ללא שם)

יום שישי אנסה ואתן סקירה למי שמעוניין

אתר יצרן

http://www.blackanddecker.com/products/power-tools/automotive/car-care/automotive-hand-vacuum/bdh1220av

VAC.jpg

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

• תוכן חדש...