Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממתי שוכבים מתחת לרכב כדי להחליף גלגל?

מכל מקום - ג'ק בורג הוא דבר לא יציב, ואזהרות מופיעות בכל ספר הוראות לרכב.

עוד איש שנהרג בגלל שטות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצער לשמוע, מה יש לאדם לעשות מתחת לרכב שלו במצב של החלפת גלגל?

ועוד עניין, אותי למדו בצבא שברגע שהרכב עולה על ג'ק יש לשים את הגלגל הרזרבי מתחת לרכב למקרה שהג'ק יקרוס, ולאחר הוצאת הגלגל התקול להחליף ביניהם בכדי לשמור על האדם שעובד על הרכב.

לצערי לא מספיק אנשים במדינה יודעים איך להחליף גלגל בצורה בטוחה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חבל מאד שמישהו נהרג בגלל כזו שטות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בוודאי לא עזר שהרכב שהוא החליף לו גלגל זה ואן גדול וכבד.

בכל מקרה כשהרכב על ג'ק לא נכנסים מתחתיו, לא כדי להחליף גלגל, לא כדי לבדוק מצב רפידות ולא כדי לבדוק אם יש נזילת שמן.

בטח ובטח לא ג'ק בורג

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מאוד עצוב לשמוע, פשוט מוות מיותר!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

באסה.

תמיד שאני מחליף פאנצ'ר או מפרק גלגל מאיזה סיבה, אני מכניס אותו מתחת לקורה של הרכב עד לסיום העבודה, ליד הג'ק, כדי שאם יפול הג'ק לא יגרם נזק לרכב, אני כמובן לא סומך על זה.

פורסם

בדיוק היום בבוקר גיליתי שירד האוויר בצמיג הקדמי.

בהתחלה הרמתי את הרכב בעזרת ג'ק הברגה פשוט כדי לנסות להחליף לבד והתקשיתי בפתיחת הבורג הראשון.

התקשרתי לפנצ'רמכר הקרוב לביתי, הגיע אלי, ניפתח בעזרת משאבה חשמלית ונסעתי אליו לבדוק אם יש תקר.

אחרי בדיקה של הצמיג לא נמצא שום תקר וכל הסיפור הסתכם ב-40 ש"ח.

בכל אופן הזמנתי היום משאבה חשמלית מאיביי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

יש קומפרסורים פשוטים באוטו דיפו ב₪50, יש סיבה מיוחדת להזמין אחד מחו"ל ב₪150?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אלה שמנפחים אבובים?

קניתי מנפח צמיגים פשוט בתחנת דלק ב49 שח

כבר פעמיים ניפח גלגל כדי להגיע לפנצר מאכר - לא צריך יותר מזה (גם אם היקר יותר ינפח את הגלגל ב5 דקות ולא 10)

פורסם (נערך)

לא מבין אנשים כאלה, אני אפילו במוסך שיש להם את הציוד המיקצועי להרמה, עדיין חושש לעמוד מיתחת לרכב, אז להיכנס מיתחת לרכב שעומד על נדנדה??? WTF!,

ואכן הטיפ של הגלגל הרזרבי מצויין- אפילו היה מציל את חייו.... עצוב שמישפחה שלמה צריכה להיהרס ביגלל טעות שטותית של אדם בוגר.

עריכה: עכשיו ראיתי שהוא כן שם צמיג מיתחת לרכב- אבל הוא דחף את הראש שלו בידיוק מעליו!!!!, הרכב לפי התמונה מחץ את ראשו שהיה מונח על הצמיג הרזרבי... עצוב.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...