Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיוק היום בבוקר גיליתי שירד האוויר בצמיג הקדמי.

בהתחלה הרמתי את הרכב בעזרת ג'ק הברגה פשוט כדי לנסות להחליף לבד והתקשיתי בפתיחת הבורג הראשון.

בדיוק בגלל זה כשמחליפים פנצ'ר קודם כל משחררים את ההידוק של ברגי הגלגל המיועד לפירוק בעת שהרכב עדיין על הרצפה, לפני שמרימים את הגלגל באוויר

ומהדקים את הברגים הידוק סופי לאחר החלפת הגלגל אחרי שמורידים את הרכב חזרה לרצפה

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם
בדיוק בגלל זה כשמחליפים פנצ'ר קודם כל משחררים את ההידוק של ברגי הגלגל המיועד לפירוק בעת שהרכב עדיין על הרצפה, לפני שמרימים את הגלגל באוויר

ומהדקים את הברגים הידוק סופי לאחר החלפת הגלגל אחרי שמורידים את הרכב חזרה לרצפה

אכן, נשמע הגיוני יותר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
מצער לשמוע, מה יש לאדם לעשות מתחת לרכב שלו במצב של החלפת גלגל?

ועוד עניין, אותי למדו בצבא שברגע שהרכב עולה על ג'ק יש לשים את הגלגל הרזרבי מתחת לרכב למקרה שהג'ק יקרוס, ולאחר הוצאת הגלגל התקול להחליף ביניהם בכדי לשמור על האדם שעובד על הרכב.

לצערי לא מספיק אנשים במדינה יודעים איך להחליף גלגל בצורה בטוחה.

כנס ללינק בוואלה ותראה שהוא אכן השתמש בגלגל כגיבוי וזה עדיין לא עזר לו.

פורסם

לא חושב שגאנט יתפרק מרכב שנופל עליו.

או שהראש שלו היה במקום לא טוב והאוטו פגע לו בראש.

או שמדא שם את הגלגל שם כדי לחלץ אותו בביטחה.

כל אופן אם זה לא ליפט במוסך אני מפחד להכנס מתחת לרכב. (בחניה שלי אני נכנס מתחת לרכב כאשר גלגל אחד או שתיים על המדרכה, אנדברקס מורם עד הסוף וP, ורק לי יש מפתח.

• תוכן חדש...