Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע להונדה סיויק 1997

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בהונדה סיוויק 97 אוטומטי אם מנוע 1.4 גמור . ואני מעוניין להרכיב מנוע של סיוויק שנת 97-00 של 1.6 .

מדובר על גרסת הסאדן .

האם תיהיה לי בעיה להושיב מנוע 1.6 במקום 1.4 ?

מבחינת חוקיות תיהיה בעיה לאשר זאת ?

ואם לא תיהיה שום בעיה איזה סוגי מנוע יש להונדה שהם מוצלחים בשנים שציינתי ולא לשיפורים ?

כמה יכול לעלות לי דבר כזה רק המנוע ועבודה בניפרד ?

תודה מראש .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אין אפשרות לעלות נפח ע"פ החוק בישראל, המנוע 1.4 שיש לך תנסה למצוא אחד כזה יותר חדש, תעשה טיפול תזמון ושמנים, נוזלים וצא לדרך. מנוע צריך לעלות 3K ועוד עבודה 1.5K קח בחשבון חלפים נוספים, תעשה כבר יישור קו כולל לרכב.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

מבחינה חוקית,אפשר לבדוק במשרד הרישוי אם יאשרו את זה כי בכל זאת היו רכבים שהגיעו עם מנוע 1600.

הבעיה היותר רצינית היא הטכנית-האם לא צריך לעשות שינויים והתאמות ברכב כדי שמנוע 1600 יתאים במקום ה-1400 .- כמו למשל התרמת מחשב ניהול מנוע שונה,אולי יש שינוי יחסי העברה בגיר/אולי צריך להחליף צמות חשמליות כלשהן..

לשאלות ההללו המתן לתשובה מוסמכת,מאחד מחברי הפורום שהתנסה או מאחד מבעלי המקצוע בפורום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קולאוטי כל הצמות שונות, ל1.6 לדעתי גם היה סרן דיסק ולא תוף, המחשבי ניהול שונים לגמרי, בקיצור סלט לא נעים שעולה הרבה כסף.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אם אכן כך פני הדברים יש 2 אופציות:

1.קניית מנוע מיבואן מנועים כמו איתי מוטורס.

2.ביצוע אוברול כללי למנוע .

לגבי אפשרות 2 היא תהיה בוודאות יקרה יותר,תקח יותר זמן מבחינת עבודה וצריך להתפלל שאכן כל חלקי המנוע ישבו ויתפסו כמו שצריך לאחר התהליך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...