Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין שפתאום חברים כאן הפכו לקנאים שומרי חוק, ומחליפים את השוטרים.

לא חסר רכבי אספנות שנוסעים בשעות האסורות,

כמו שלא חסרים למשל בעלי רכבים שמסמסים תוך כדי נסיעה.

האם אתם הצדיקים לעולם לא סימסתם תוך כדי נסיעה?

האם לא "גנבתם" רמור צהוב? וכו'...

אנא תרגיעו.

בדיוק!

יפי נפש...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אוקיי, ומה אנחנו יושבי הפורום אמורים לעשות עם המידע המועיל הזה? :?

אמרת שבעל הרכב שכן שלך, אתה יכול לדבר איתו. אם הוא ממשיך לעבור על החוק, תגיש תלונה במשטרה.

איך פרסום מספר הרכב בפורום יעזור בדיוק? מדוע זה מותר ותמונה שבה מופיע מספר רישוי גלוי אסורה?

מציע לך למחוק את המספר.

עסקינן באדם שמבצע עברה על החוק באופן שיטתי. אתה רוצה לחיות בעולם של עבריינים? אז אם לך ולאחרים לא אכפת מכזה דבר, גם לא אכפת לכם שהשכן שלכם מכה את אשתו או שהשכן פולש לשטח ציבורי. אתם תעלימו עיין. אנחנו נפרסם וננדב מידע על כאלה שעושים את המקום שלנו לפחות מתורבת. אנשים שיראו את הנהג נוסע בבוקר יוכלו לאמת את המספר. פותח השרשור יוכל להגיש תלונה כשיש לו עדים רבים. אני בטח ובטח שלא הולך לדבר עם אותו אחד.

פורסם
מעניין שפתאום חברים כאן הפכו לקנאים שומרי חוק, ומחליפים את השוטרים.

לא חסר רכבי אספנות שנוסעים בשעות האסורות,

כמו שלא חסרים למשל בעלי רכבים שמסמסים תוך כדי נסיעה.

האם אתם הצדיקים לעולם לא סימסתם תוך כדי נסיעה?

האם לא "גנבתם" רמור צהוב? וכו'...

אנא תרגיעו.

אם חבורת האמפוטנטים שיושבים במשטרה הייתה עושה שליש, לא חצי, שליש ממה שמשטרת ניו יורק או שיקאגו עושות לא היינו צריכים לפתוח פה שרשור כזה, היות והאדם היה נעצר מזמן ומורד מהכביש. כאן המשטרה צריכה עזרה.

פורסם
עסקינן באדם שמבצע עברה על החוק באופן שיטתי. אתה רוצה לחיות בעולם של עבריינים? אז אם לך ולאחרים לא אכפת מכזה דבר, גם לא אכפת לכם שהשכן שלכם מכה את אשתו או שהשכן פולש לשטח ציבורי. אתם תעלימו עיין. אנחנו נפרסם וננדב מידע על כאלה שעושים את המקום שלנו לפחות מתורבת. אנשים שיראו את הנהג נוסע בבוקר יוכלו לאמת את המספר. פותח השרשור יוכל להגיש תלונה כשיש לו עדים רבים. אני בטח ובטח שלא הולך לדבר עם אותו אחד.

האם אתה יכול להשוות דווח על אונס לדוגמא, לדווח על עבירת נסיעה בשעות האסורות?

אף אחד לא שש "לחיות בעולם של עבריינים", אבל גם לעבריינות יש דרגות שונות.

האם רק רכב האספנות שעובר על החוק מפריע לך?

או שאתה תדווח גם על כל כב אחר שעובר עבירת תנועה?

אם אתה חושב שיש לדוח על כל מעשה אני לצידך.

המשטרה "אימפוטנטית" לדעתך? צריכה עזרה? עזור לה.

אבל אתה הרי יודע שלא אתה ולא אף אחד אחר יעשה זאת.

אז אנא, חדלו מבלבולי מח עם אותו נהג אספני.

אם הוא נוהג כמו מטורף תודיעו למשטרה ותדווחו על סכנה לציבור עקב נהיגה בפראות(ולאו דווקא על שעות נסיעה לא ראויות)

ואם מדובר ברכב שאינו אספני שנוהג בפראות דווחו גם עליו.

אבל העליהום של נסיעה בשעות אסורות - לא לענין.

לא זו הבעיה העיקרית.

יש גבול.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
האם אתה יכול להשוות דווח על אונס לדוגמא, לדווח על עבירת נסיעה בשעות האסורות?

אף אחד לא שש "לחיות בעולם של עבריינים", אבל גם לעבריינות יש דרגות שונות.

האם רק רכב האספנות שעובר על החוק מפריע לך?

או שאתה תדווח גם על כל כב אחר שעובר עבירת תנועה?

אם אתה חושב שיש לדוח על כל מעשה אני לצידך.

המשטרה "אימפוטנטית" לדעתך? צריכה עזרה? עזור לה.

אבל אתה הרי יודע שלא אתה ולא אף אחד אחר יעשה זאת.

אז אנא, חדלו מבלבולי מח עם אותו נהג אספני.

אם הוא נוהג כמו מטורף תודיעו למשטרה ותדווחו על סכנה לציבור עקב נהיגה בפראות(ולאו דווקא על שעות נסיעה לא ראויות)

ואם מדובר ברכב שאינו אספני שנוהג בפראות דווחו גם עליו.

אבל העליהום של נסיעה בשעות אסורות - לא לענין.

לא זו הבעיה העיקרית.

יש גבול.

אתה עובר את הגבול כשאתה בכלל מציע גבול. יש עבירות שונות שחומרתן שונה וכך גם העונש עליהן שונה. אבל זו עדיין עבירה.

פורסם
אתה עובר את הגבול כשאתה בכלל מציע גבול. יש עבירות שונות שחומרתן שונה וכך גם העונש עליהן שונה. אבל זו עדיין עבירה.

אחה"צ טובים לכולם

אז ראשית כל אין לי כוונה להתנצל על פתיחת השרשור.

לא רואה פה שום סיבה להתנצל.

אותו בעל הרכב שמסכן מדי יום נהגים רבים (לא מזמן שוב יצא לי להתקל בו לאחר שרכב שנסע לפניי נאלץ לבלום בלימת חירום לאחר שהוא חתך אותו בגסות ונכנס לנתיב שלו ממש לפני הפגוש) יכול מצידי להתאבד בכביש ריק ונטוש.

אבל בכביש שיש בו עוד משתמשים שלא יסכן אף אחד אחר.

כן, אני מסכים שכולנו עוברים על חוקי תנועה מסוימים . נכון! אף אחד מאיתנו לא צדיק ובטח שלא טענתי זאת.

אבל כשאדם בכוונה תחילה , עובר על החוק מתוך כוונה וידיעה ברורה ומסכן את שאר משתמשי הדרך , לי אישית יש בעיה עם זה! חד משמעית!

וכן, דווקא בגלל שמדובר ברכב אספנות ודווקא בגלל שאותו בעל רכב גורם נזק לי לכם ולכל בעלי רכבי אספנות באשר הם בזה שהוא נוסע בשעות אסורות , אז כן יש לי בעיה עם זה!

ולכל המתחסדים יש לי שאלה אליכם: האם אתם הייתם מוכנים שבגלל נהגים כאלה בעלי רכבי אספנות שנוסעים בשעות אסורות יגיע מצב שיחליטו לבטל את החוק הזה ובעקבות כך יעלו את מחירי הביטוח לכולנו? האם מישהו פה מוכן שדבר כזה יקרה?

אני לא מצטער, לא מתנצל , וההיפך הוא הנכון! אם אתקל באותו נהג פעם נוספת נוסע בצורה פרועה , מסכן נהגים בוודאי שאדווח עליו! תקראו לי מלשין, תקראו לי בכל שם שנראה לכם.

אני רוצה לחיות וזו זכותי הבסיסית ! לא רוצה לנסוע בכביש שנוהגים בו כאלה שבכוונה תחילה מסכנים את חיי ו!

שיהיה המשך יום נעים לכולם. ,

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אחה"צ טובים לכולם

אותו בעל הרכב שמסכן מדי יום נהגים רבים (לא מזמן שוב יצא לי להתקל בו לאחר שרכב שנסע לפניי נאלץ לבלום בלימת חירום לאחר שהוא חתך אותו בגסות ונכנס לנתיב שלו ממש לפני הפגוש) יכול מצידי להתאבד בכביש ריק ונטוש.

כן, אני מסכים שכולנו עוברים על חוקי תנועה מסוימים . נכון! אף אחד מאיתנו לא צדיק ובטח שלא טענתי זאת.

אבל כשאדם בכוונה תחילה , עובר על החוק מתוך כוונה וידיעה ברורה ומסכן את שאר משתמשי הדרך , לי אישית יש בעיה עם זה! חד משמעית!

וכן, דווקא בגלל שמדובר ברכב אספנות ודווקא בגלל שאותו בעל רכב גורם נזק לי לכם ולכל בעלי רכבי אספנות באשר הם בזה שהוא נוסע בשעות אסורות , אז כן יש לי בעיה עם זה!

ולכל המתחסדים יש לי שאלה אליכם: האם אתם הייתם מוכנים שבגלל נהגים כאלה בעלי רכבי אספנות שנוסעים בשעות אסורות יגיע מצב שיחליטו לבטל את החוק הזה ובעקבות כך יעלו את מחירי הביטוח לכולנו? האם מישהו פה מוכן שדבר כזה יקרה?

אני לא מצטער, לא מתנצל , וההיפך הוא הנכון! אם אתקל באותו נהג פעם נוספת נוסע בצורה פרועה , מסכן נהגים בוודאי שאדווח עליו! תקראו לי מלשין, תקראו לי בכל שם שנראה לכם.

אני רוצה לחיות וזו זכותי הבסיסית ! לא רוצה לנסוע בכביש שנוהגים בו כאלה שבכוונה תחילה מסכנים את חיי ו!

תודה צביקה

פורסם

וואוו

אם עברתי את הגבול זה וודאי ללא שהיתה לי כל כוונה,

ואני מתנצל על כך מעומק ליבי.

צביקה ידידי,

וודאי שאיני מצדיק נהג שמשתולל בכביש ומסכן מישהו,

וודאי שאין לי מניעה שתתלונן על כל נהג שנוהג כך. אספני ו/או חדיש.

יש לי בעיה עם זה שאתם מבססים לכאורה את התלונה,

על כך שהנהג המשתולל הוא נהג של רכב אספנות שנוסע לא בזמן המותר.

לדעתי העבירה העיקרית היא ההשתוללות ולא השעות.

לא יחליטו לבטל את החוק בגלל שהוא נוסע בשעות אסורות, אלא יענישו אותו על ההשתוללות (אם הוא אכן משתולל).

אל תסיטו את הנושא למקום שעלול להצית אש שתפגע בתחביב.

אל תעלו לגורמים שונים רעיונות לראש.

ערב טוב ובריאות,

אבי נוף

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

כולנו עושים עבירות מידי פעם,אין צדיקים,אני חושב פשוט שכשיש רכב אספנות,ישר חושבים שזה רכב שנפגש במפגשים,ששם הם מודעים לתרבות נהיגה,ולכן מצפים מאותם הנהגים לנסוע בצורה מסוימת.

דבר שני,כיוון שזה אחד הפורום הגדולים בארץ ויש לו פורום יעודי לאספנות,אולי אותו בן אדם גולש פה,או מישהו שמכיר אותו גולש פה ויכול להעיר לו על זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פרסום המספר פה חסר טעם. אם חורה למישהו, לכו למשטרה. מה הטעם לערב את הפורום? מה, שמישהו אחר יעשה את העבודה השחורה ויתלונן?

חוץ מזה, למיטב הבנתי, מי שראה את העבירה (צביקוש) הוא לא אותו אחד שהעלה את המספר (אורוני). חשבתם לפחות על ההשלכות מה אם בכל זאת יש סיכוי קטן שזה לא אותו רכב?

פורסם
פרסום המספר פה חסר טעם. אם חורה למישהו, לכו למשטרה. מה הטעם לערב את הפורום? מה, שמישהו אחר יעשה את העבודה השחורה ויתלונן?

חוץ מזה, למיטב הבנתי, מי שראה את העבירה (צביקוש) הוא לא אותו אחד שהעלה את המספר (אורוני). חשבתם לפחות על ההשלכות מה אם בכל זאת יש סיכוי קטן שזה לא אותו רכב?

ההשלכות הן שיש שני רכבי אספנות ב.מ.וו בצבע תכלת שנהגיהן עוברים על החוק, ואחד מהם אף מגדיל לעשות ומסכן את הציבור בנהיגתו הפרועה. אפשר לצלם אותו בשעת מעשה ולדווח. אפשר גם לפרסם את מספר הרכב. ברגע שהמספר נחשף פומבית זה יוצר אפקט שבו אחרים, בעלי רכבי אספנות וגם כאלה לא, חושבים פעמיים אם לבצע אותה עברה או עברות אחרות, כי יש מי שלא מתעלם.

פורסם
אפילו החתול שלי יודע שלא משתינים איפה שאוכלים.

נמרוד

אתה רואה פה ניגוד אינטרסים? תחשוב מה יקרה אם כול מי שהוא בעל רכב אספנות יסע בשעות הבוקר לעבודה? אלפי רכבי אספנות יום יום בכביש בפקקים. מה זה יעשה?.

פורסם

אתה תמיד נוסע 90 קמ"ש בכביש מהיר? כי אם לא, אתה עבריין שיטתי. וגם על עצמך תיאלץ לדווח למשטרה בתור עבריין שיטתי ומסוכן - הרי מהירות גורמת לתאונות - לא?

מה שאתה עושה זה פגיעה בפרטיותו של אדם, יחד עם הוצאת דיבתו.

אף אחד מכם לא יודע אם אותו שכן הוא אותו "משתולל" בכביש - אין לכם הוכחה חד משמעית ואתם ממשיכים לפרסם את מספר לוחית הרישוי שלו. תכלס - אם הוא קורא פה - אני אשמח לראות אותו תובע אתכם (אגב, 100000 ש"ח ללא הוכחת נזק לידיעתכם)

אחה"צ טובים לכולם

אז תלשין למשטרה! תתקשר אליהם תוך כדי שאתה רואה אותו עובר עבירה! מה אתה מלשין בפורום כמו ילדה קטנה ומתוסכלת?!!

• תוכן חדש...