Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מאזדה 3 2006 118000 קמ החלפתי בוקסות/תותבים במשולשים קידמיים.

לאחר ההרכבה (מספר ימים) גילינו (המוסכניק ואני) שנתנו לנו שניים מאותו סוג ובגלל ההרכה השונה בימין ובשמאל, בצד שמאל השגם בכיוון הלא נכון והבוקסה זזה החוצה. (יש שם שגם שעוצר תזוזה כשהמכה מקדימה אחורה ולכן השגם חייב להיות מקדימה)

בחנות החלפים יש רק צד ימין (אין מספר קטלוגי שונה לימין/שמאל). החנות מוכנה לזכות כספית, אין בעיה עם אחריות של החברה האלו.

1) איך אני מוצא חלק חדש המתאים לשמאל בצפון? (בחברה לא מוכנים למכור לי)

2) מה המספר הקטלוגי שלו? כמה צריך לעלות?

תודה, יהודה

פורסם

איזה קטע בדיוק היום הייתי אצל חזי דלאל (שמוכר חלפים מקוריים למזדה) ושאלתי אותו כמה יעלה בוקסה למשולש שמאלי למזדה 3 2004.

הוא אמר שכל המשולש המקורי חדש עולה כ650 שקל והבוקסה בלבד (הוא הסביר שמאזדה ישראל לא מחזיקה בוקסות מקוריות לבד) הוא כ300 -350 (לא זוכר סכום מדוייק).

הוא אומנם יושב בתל אביב ולא כפי שביקשת אבל לו יש בטוח. הוא יכול למצוא לך את החלק המתאים לפי מספר רכב/מס שלדה מכיוון שהוא מחובר למחשבי דלק מוטורס.

• תוכן חדש...