Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור בלימה איביזה TSI 2011

gjames
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי חבר'ה

הייתי מעוניין לשדרג את הבלמים של הרכב, ואני רוצה לנסות לשדרג תחילה את הדיסקים והרפידות. אשמח לדעת האם דיסקים של ברמבו לדוגמא אכן ישפרו את הבלימה ברכב זה או שהעסק הוא יותר מסובך ויקר וצריך להחליף מערכת בלימה שלמה הכוללת צינורות וכו"..

כמו כן אני לא בטוח שהמידה שמצאתי היא אכן נכונה 256 של הדיסקים מקדימה ו 232 מאחורה. במידה ואכן המידה נכונה איך אני בטוח שלדוגמא הסט הזה מתאים לי לרכב? הבנתי שיש דבר כזה גם מרווח ברגים משהו כזה..

http://www.ebay.com/itm/390557646911?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

תודה לעוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקפוץ לפיט סטופ ושים רפידות של ebc הצהובים להתחלה..משם תתקדם..דיסקים לא מחייב..

gladen pro25+rs audio 100m -tru technology billet 4100

eton ug 20sub-mosconi pro 4/30

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין צורך להשתולל יתר על המידה, האם אתה מאבד בלמים? יש התחממות יתר? דוושה דביקה?

ההמלצה הראשונה היא לרענן את נוזל בלמים ולכזה בעל נקודת רתיחה גבוהה כדוגמת RBF 660, יש לזכור כי יש להחליפו אחת לשנה ולא אחת לשנתיים.

אם תראה שעדיין אתה מאבד בלימה, שקול מעבר לצינורות שזורים.

לאחר מכן שלב אחרון הוא מעבר לרפידות קרמיות, רק זכור שיש סוגים של רפידות קרמיות שדורשים חימום, הווה אומר העצירה שלך לא תהיה משהו בתנאי היום יום.

אם הרכב הוא רכב דיילי הייתי ממליץ פחות על רפידות קרמיות. שקול קודם את הצעתי.

בצע, אם תרצה לשפר עוד השאר עם רפידות מקוריות, אך צלחות מחוררות מחורצות, שלב אחרון זה הרפידות שגם מקוריות, במידה והרכב לא משופר בצורה היסטרית מחזיקות מעמד יפה מאוד.

התקן רפידות של TRW או ATE כמובן.

התענוג שמוביל אותך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב הוא ליומיום. אני לא מרוצה מה "נשיכה" הראשונית של הבלמים ומרגיש שהם די חלשים. אני לא יד ראשונה של הרכב ויכול להיות שאנסו את הבלמים כבר. הרכב עבר טיפול לפני 300 ק"מ וכרגע עומד על 30.000 ק"מ . הרכב לא משופר ובמצב סטוק, אני בסכ"ה מאוד פדנט ומצפה מהבלמים שלי להיות הרבה יותר חזקים, (הקורולה של ההורים מרגישה לי שמיים וארץ לעומת הבלמים שלי). לכן ביקשתי המלצה מה כדאי להחליף והאם סט של ברמבו יפתור לי את הבעיה?

אני לא רוצה רפידות קרמיות אם לטענתך הם אמורות להתחמם. אני רוצה בלימה חזקה ומלחיצה הראשונה שתעלה לי את רמת הבטחון מבלמים שלי.

תודה על התגובות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי שרענון למערכת הבלימה תיהיה התשובה בשבילך.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...