Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה - יאריס TS 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפשת לקנות יאריס TS, ולקחתי אחת לבדיקה במעבדה לרכב בחולון. שנת 2006, 95 אלף ק"מ, מטופלת במוסך מורשה (יש היסטוריית טיפולים). התוצאות של הבדיקה:

מנוע, מערכת קירור, מערכת דלק והצתה - לא תקין- לבדוק זמני טיפול ותזמון, תושבות מנוע פגומות, שריפת שמן, ניקוי תיקון מערכת קירור.

מערכת פליטה- תקין

סרן קדמי ומערכת היגוי- לא תקין- לתקן ולכוון פרונט, חופש במערכת היגוי

קפיצים-לא תקין- בולמי זעזועים חלשים

שילדה- לחיצות פח פגיעות ושריטות, תיקוני פח וצבע

מערכת בלמים- לא תקין- לפרק גלגלים לבדיקה

צמיגים- לא תקין- צמיגים קדמיים פגומים (הבוחן אמר להחליף דחוף)

מערכת תאורה- לא תקין- אין תאריך על המצבר

העברת כח- מצמד מפריד גבוה (בלאי), רעש חופש מערכת הנעה

מחוונים- תקין

בסך הכל הבוחן אמר שהאוטו שמור יפה לגילו. הטיפול הבא שלו במרץ. אשמח אם תוכלו לחוות דעתכם ולהמליץ אם כדאי לקנות את האוטו.

תודה רבה!

פורסם

את האמת בדיקה לא רעה,הרכב לא עבר תאונה רצינית ואם לא הוחלפו שום חלקי מרכב ושום תיקונים כניראה גם לא תאונה קלה,שזה נדיר.

תושבות מנוע זה בלאי ואין מה לעשות,לא משהו חמור,שריפת שמן הם רושמים הרבה,יש הזעה?

בולמי זעזועים זה כמה מאות שקלים לזוג,שוב בלאי טבעי.

צמיגים כמה כמה מאות שקלים.

מצמד מפריד גבוהה כול בדיקה הם רושמים.

המוכר צריך להוריד לך במחיר של הדברים שצריך להחליף וזהו,סך הכול הקמ טוב והרכב בסדר גמור,בכול זאת מדובר פה על רכב בן8 שנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כפי שנאמר לפני, הבדיקה טובה בסה"כ ואין כאן בעיה של ממש אלא רק מצב של רכב בן 8 וכסת"ח מכון רגיל. תוריד כמה זוזים על הטיפול הכללי והבולמים ותתחדש.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה המחיר הסביר לדעתכם לאוטו כזה- בהתחשב בזה שצריך להחליף צמיגים, מצבר, בולמי זעזועים וכנראה בעתיד גם תושבות מנוע וקלאץ', ולעשות טיפול? המחירון הוא 46300, יש בו מערכת סאונד (נגיד אלפיים ש"ח) והמוכר רוצה 52000.

פורסם

סבבה רכב נדיר והכל אבל יש פה רשימת תיקונים ב6 אלף בקלות, קחי אותו למורשה לקבל הצעת מחיר לתיקון.

תבדקי גם את השווי הריאלי של המערכת.

פורסם

שמע, אני קניתי יאריס ts, במצב כזה פחות או יותר(רק עם 130 אלף קילומטר) במחירון מינוס 2500 שקל.

אני לא הייתי משלם מחיר כזה מלכתחילה על יאריס ts, גם אם היא הייתה יוצאת מושלמת.

אבל אם אני לא טועה, ליאריס המדוברת יש מקדם פוזה גדול בדמות מראה, שיכול להיות המוכר חושב שהיא שווה את האקסטרה כסף. אבל זה כבר תלוי בך,ועד כמה זה חשוב לך

פורסם

השלב הבא זה ללכת למוסך מורשה טויוטה כדי לקבל הצעת מחיר לתיקון הבעיות שהתגלו, ואז אפשר יהיה להעריך יותר טוב את המחיר הרלוונטי. לגבי מערכת האודיו, אני לא הייתי מוסיף על זה כסף, שיתכבד המוכר ויחזיר את המערכת המקורית שבאה עם היאריס וימכור את החליפית בנפרד - יותר טוב גם לו וגם לך. לגבי המחיר: בזמנו יאריס טובות נמכרו בקלות באלפים רבים מעל למחירון, אבל אני לא חושב שזה המצב היום - איפשהו סביב המחירון נשמע ריאלי.

פורסם

תשובה טובה יותר היא סיריון 1300 שנתון 2009. רכב לא פחות אמין ב-10K פחות ממה שדורש המוכר,שחי בלה לה לנד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מה המחיר הסביר לדעתכם לאוטו כזה- בהתחשב בזה שצריך להחליף צמיגים, מצבר, בולמי זעזועים וכנראה בעתיד גם תושבות מנוע וקלאץ', ולעשות טיפול? המחירון הוא 46300, יש בו מערכת סאונד (נגיד אלפיים ש"ח) והמוכר רוצה 52000.

הרכב דורש לא מעט השקעה,והוא בכל זאת רוצה (הרבה) מעל המחירון?

הזוי משהו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

נתחיל מהסובייקטיבי: רכב מעולה, בדיקה יפה, תתחדשי :wink:

ונעבור לאובייקטיבי, הבדיקה טובה לשנתון, על אחת כמה לרכב נדיר ומבוקש בשוק.

ב TS אין רצועת טיימינג (יש שרשרת) ולכן אין צורך לחשוש מאי החלפה בזמן. תושבות מנוע פגומות זה בלאי טבעי (סביר להניח שאלו התושבות המקוריות של הרכב) אך עלות החלפתן גבוהה ומומלץ על מקורי בלבד.

הייתי מברר מה בדיוק הבעייה במערכת הקירור כי כשל בה עלול להביא הוצאה כלכלית כבדה.

משריפת השמן לא הייתי מתרגש, למנוע אין רגישות יתרה לשריפת וצריכת שמן והקילומטרז' הנמוך עם תיעוד ההיסטוריה המלא אמור להיות תעודת ביטוח מספיק טובה לעוד כמה מאות אלפי קילומטרים של שקט.

כל עניין הפרונט (בולמי זעזועים, חופשים צמיגים גמורים) מצריך עין מקצועית, באותה "מעבדה" קיים גם מכון כיוון הפרונט הטוב בארץ. אפשר לקפוץ אליו לשמוע מה הוא אומר.

לסיכום - אם הרכב אכן שמור כמו שהוא מצטייר הייתי הולך עליו בלי לחשוב פעמיים. בניגוד לדעת אחרים בפורום ובשרשור הנ"ל, אני תמיד אומר שאין שום בעייה או בושה לשלם מעל המחירון על רכב ששווה את זה, על אחת כשמדובר ברכב נדיר ומבוקש בשוק בעל נתונים יפים וטובים מהממוצע. הייתי מנסה לקזז 2,000 ש"ח מהמחיר אותו דורש הבעלים (בעיקר בגלל ענייני הפרונט והחלפת הצמיגים) וסוגר עסקה.

את מוזמנת לעשות חיפוש תחת שם המשתמש שלי ולמצוא הרבה מידע על הרכב וכל מיני פרוייקטים מצולמים שביצעתי במשך הזמן.

אני ממליץ :mm_yeah:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

206 XS רכב מעולה ומאד מהנה לנהיגה.

אחזקה זולה,מנוע די חזק,ומבחר די גדול[יחסית] של אקזמפלרים לבחירה.

המוכר בהזיות עם המחיר שהוא מבקש,גם לא מדובר בניסאן GTR..

פורסם

6000 מעל המחירון ????? תבקש ממנו את הצמחים שהוא מעשן ואת הזרעים תשלח לנו גם . למה הלכת איתו לבדיקה בכלל ? גם ככה המחיר של הרכב גבוה בלי פרופורציה . רכב נדיר ? נו באמת בחייכם . אם אהבת את הרכב תנסה להוריד אותו מהעץ שהוא טיפס עליו.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...