Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין קול בנייד Acer aspire 4520 אחרי התקנת win7/linuxmint

Wiking
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פונה אליכם לעזרה כי אפסו כוחותיי להבין לבד את הבעיה. מדובר על מחשב נייד Acer aspire 4520 עם כרטיס מסך של realtek.

במשך כחצי שנה היה מותקן עליו Linux mint 14. במקביל היה מותקן win7 ultimate שלא היה בשימוש. לפני מס ימים פתאום הפסיק לעבוד הקול במחשב. כל ניסיונותיי לפתור את הבעיה בלינוקס כשלו (בעזרת גוגל כמובן). עברתי לתקוף את הנושא דרך win7 שהיה כבר מותקן בדואל בוט. אחרי הורדת דרייבר (שאין לי שום רשומות איך מצאתי אותו) היה קול במחשב. החלטתי להתקין את הגרסה האחרונה של לינוקס מינט על המחשב אחרי פירמוט היות והוא עבד מעולה מעל חצי שנה ובמחשב זה רואים לרוב סרטים דרך האינטרנט ככה שפה הלינוקס היה יותר קל לעיכול המחשב.

מאז אין קול במחשב.

התקנתי לינוקס מינט מהאתר הרשמי ללא שום בעיות אבל קול במחשב לא היה. במחשב זה יש גלגלת להגברת/הנמכת הקול. כאשר משחקים עם הגלגלת, רואים על המסך שהקול מוגבר אבל לא שומעים כלום. אותו הדבר כאשר מחברים אוזניות.

פירמטתי שוב והפעם התקנתי win7.

כמובן שגם כאן המחשב לא התקין דרייברים של הכרטיס קול. כל ניסיון להתקין אותם כשל. פשוט מופיע סמל צהוב מעל ההתקן של הכרטיס קול וגם זה אחרי שאני מוסיף אותו ידנית.

קשה לי להאמין שמדובר בבעית חומרה כי הקול עבד לפני זה.בביוס אין שום אופציה לקינפוג כרטיס קול.

כרגע המחשב עם התקנה של 7 ואני אובד עצות מה לעשות.

לכן פונה אליכם לעזרה.

תודה מראש לעוזרים.

Veni Vidi Vici

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אני רואה שיש הרבה תלונות בנושא:

אולי זה יעזור?

I have figured it out. Just go to your volume icon on the task bar, select the Bluetooth hands-free thing (while your bluetooth's on) and just disable it. I was having the same problem, and I discovered this by trying to get my Bluetooth mouse to work. Hope this helps smile.gif

Peagaut 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא שולל בעיית חומרה, אבל תתחיל מהדרייברים.

תבחר מפה את הדגם של המחשב שלך ותוריד את הדרייברים (כולל אלה של הצ'יפסט).

http://us.acer.com/ac/en/US/content/drivers

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רואה שיש הרבה תלונות בנושא:

אולי זה יעזור?

אין לי מודול Bluetooth בנייד.

וניסיתי את הדרייברים שבאתר של אסיר ללא תוצאות חיוביות.

Veni Vidi Vici

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה להתקין דרייברים מתאימים מהאתר של רילטק. התקנתי לפני כשבוע לבני מחשב שולחני עם לוח אינטל שעליו יש רכיב קול של רילטק. למרות שוינדוז 7 התקין לכאורה את הדרייבר המתאים, לא היה שמע. עם הדרייבר מהאתר של רילטק נפתרה הבעיה.

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התקנתי דרייברים מהאתר של ריאלטק כבר. לא עובד.

לגבי הלינוקס- היה מותקן mint 15 Olivia. לשימושים של גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים היה מצוין. מה גם שהוא היה מחובר קבוע לטלוויזיה וזיהה ישר ללא בעיות את הטלויזיה כמסך נוסף.

Veni Vidi Vici

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניסית להתקין תוכנה לעדכון דרייברים? יש סיכוי שאולי בטעות זה יעזור לך.

[h=1]Easy Driver Pro אם אני לא טועה השתמשתי בה בעבר, אבל יש עוד הרבה תוכנות אחרות.[/h]

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למרות שב-7 לא אמורות להיות בעיות עם זה, אולי UAA Bus לא מותקן אצלך כמו שצריך, נסה להתקינו שוב.

האם אני אמור לראות אותו מותקן בהתקנים ? כי אני לא רואה.

אלון, ניסיתי ולא עבד.

תוך כדי, מצאתי היום אימג' ישן של הדיסק הקשיח עם XP עליו. אני כנראה אתקין אותו חזרה על מנת לשלול בעיית חומרה.

Veni Vidi Vici

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא אמור לראות אותו במנהל ההתקנים, מכיוון שזה לא התקן, זו פלטפורמה שכרטיסי מולטימדיה משתמשים בה.

מה קוד השגיאה שאתה מקבל כשאתה לוחץ על ההתקן עם סימן הקריאה?

עריכה אחרונה על ידי saay222
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...