Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני חדשה 80K - סיבוב II

123Davidf
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן חברים,

אני מעוניין לרכוש מכונית מיני (רצוי חדשה אולם אפשרי גם יד שניה ממודל עדכני) אשר תשמש בעיקר לנסיעות עירוניות קצרות, אולם לעיתים גם לנסיעות מחוץ לעיר.

התקציב הרצוי הוא של כ-80K, אולם הוא גמיש במקרה הצורך.

אני מחפש רכב שיהיה נוח לנהיגה ולשימוש ושיוכל לסחוב גם בנסיעות חוץ-עירוניות (כלומר, 1.4, אני מניח?).

קיבלתי המלצות על הדגמים הבאים: פורד פיאסטה (המלצות חמות), יונדאי i20, מזדה 2 וטויוטה יאריס.

אשמח לכל חוו"ד (על הדגמים האלו או על כל המלצה אחרת).

בתודה מראש,

דודי

עריכה: אגב, ראיתי שלארגון 'חבר' יש מבצע עם יונדאי בימים אלו, כך שאשמח גם להמלצות בכיוון זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מחפש ידני או אוטומט?

אגב רכב מיני זה כמו פיאט פנדה,פיגו 107,אתה כניראה מתכוון לסופר מיני כמו ה 2,יאריס וכו.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא מיני, זה סופר מיני.

בתקציב הזה יש את הפיאסטה שקוטפת המון שבחים ומדורגת במקום 2 במכירות באירופה.

אם אתה שוקל יד 2, פולו TSI יכולה להיות בחירה מוצלחת - אבל יש כאלו שלא אוהבים את המנוע/גיר.

אהלן חברים,

אני מעוניין לרכוש מכונית מיני (רצוי חדשה אולם אפשרי גם יד שניה ממודל עדכני) אשר תשמש בעיקר לנסיעות עירוניות קצרות, אולם לעיתים גם לנסיעות מחוץ לעיר.

התקציב הרצוי הוא של כ-80K, אולם הוא גמיש במקרה הצורך.

אני מחפש רכב שיהיה נוח לנהיגה ולשימוש ושיוכל לסחוב גם בנסיעות חוץ-עירוניות (כלומר, 1.4, אני מניח?).

קיבלתי המלצות על הדגמים הבאים: פורד פיאסטה (המלצות חמות), יונדאי i20, מזדה 2 וטויוטה יאריס.

אשמח לכל חוו"ד (על הדגמים האלו או על כל המלצה אחרת).

בתודה מראש,

דודי

עריכה: אגב, ראיתי שלארגון 'חבר' יש מבצע עם יונדאי בימים אלו, כך שאשמח גם להמלצות בכיוון זה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות. אני מחפש מכונית אוטו'; וכנראה שאתם צודקים בעניין הגדרת הסופר-מיני. :)

האם יש המלצות נוספות/הערות/הבהרות (ביחס לדגמים שהזכרתי או אחרים)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...