Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל שרכבי ישן עליי לעשות 2 טסטים בשנה על פי חוק. השאלה שלי היא האם כדאי כבר בתהליך הכנת הרכב לטסט כבר לעשות טיפול תקופתי? (שמנים,נוזלים,פילטרים) עברה רק חצי שנה והאוטו עבר רק 3,000 ק"מ (רובם בעיר)

במידה ואני עושה שוב פעם טיפול, האם עליי להחליף שוב פעם פלגים, פילטרים וכד'? או שאפשר להסתפק רק ברענון כל הנוזלים? איך בעלי הרכבים הישנים פה נערכים לקראת הטסט השנתי?

ושאלה נוספת, האם האישור בלמים תקף לשנה, או שעליי להוציא אישור מחדש?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אתה לא צריך יותר אישור בלמים.

צריך אישור רכב מיושן, שכולל בתוכו אישור בלמים + בדיקת מערכות נוספות (היגוי, מתלים).

האישור הזה עולה בדרך כלל 50-100 ש"ח יותר מאישור בלמים.

אי אפשר להשתמש באישור פעמיים.

כשאתה מגיש מסמכים בטסט, האישור נשמר במכון הטסטים ולא מוחזר לך.

בטסט חצי שנתי הבא צריך אישור חדש.

שום צילום/העתק של האישור הישן לא טופס.

רק אישור מקורי חדש, שבוצע לא יותר מ 90 יום לפני הטסט.

מיותר להחליף פילטרים ופלגים כל חצי שנה אם האוטו נוסע רק 3000 ק"מ.

אפשר למשוך שנה גם שנתיים ולהחליף כל 15.000 ק"מ נגיד, שזה יותר משנתיים אצלך.

שמן מנוע ופילטר תחליף כל שנה בלי קשר לק"מ.

אני לא נערך לטסט השנתי. בודק נורות, מקבל אישור רכב מיושן וחוץ מזה לא עושה כלום. נוסע לטסט. אם יש ליקוים בטסט, מתקן.

פורסם

שלום רב !החלפת פלגים מיותרת לפני 15 אלף קילומטר .

טיפול תקופתי כחודש לפני הטסט, שיכלול בדיקת רכב מיושן/ בדיקת בלמים וכדומה מספיקה.

לגבי אישור הבלמים אני לא בטוח, אך בתור רכב זהה לשלך אך שנת 93, בצעתי בדיקת בלמים ביוני 2013, ושוב ב12/2013, ובשני המקרים שילמתי על בדיקת רכב מיושן, שכלל בדיקת בלמים, פעמים 120 שקל + מע"מ.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

BUKI אני רק מתקן שהמחיר של אישור רכב מיושן הוא לא גבוה משל רכב ישן,אצל אורן 100 שקלים,בשאר המוסכים ב 150 שקלים (כולל).

בכל חצי שנה אישור,בכל שנה טיפול,ככה אני עושה, אבל כן הייתי ממליץ כאשר בודקים את הרכב בשביל האישור לבדוק אם יש משהו שצריך לעשות,אני שמח שיש לי תירוץ בכל חצי שנה לעלות את הרכב על ליפט ולבדוק שהכל תקין,אחרי הכל זה רכב ישן ואי אפשר לדעת מה יצוץ בו.

Miata ND2

• תוכן חדש...