Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאחרונה המנוע החשמלי של הנעילה המרכזית בדלת ימין האחורית התחיל לזייף(לא נפתח ונסגר מהשלט.. רק כמנסים כמה וכמה פעמים דרך הנעילה/פתיחה הפנימית הצ'ופצ'יק עולה או יורד)

אין אפשרות להפעילו ידנית אבל שומעים שהמנוע עצמו עובד רק כנראה שיש לו איזהשהיא בעיה בחיבור...

אשמח להמלצה לאיפה לתקן הכי זול באיזור השרון/תלאביב או במידה ומישהו נתקל בבעיה.. האם אפשר לסדר לבד(להזמין מEBAY את המק"ט ולהרכיב.. יש לי ידיים די טובות בכל הקשור לעניין)

פורסם

אני בטוח שהבעיה בשטנגה מחליקה.

attachment.php?attachmentid=368135&stc=1&d=1390297669

אפשר לסדר על ידי חיזוק ברגים אם אתה אומר שהמנוע עובד אבל לא סוגר.

miadoor2.jpg

פורסם

או שטנגה מחליקה, או חיכוך שמכביד על המנוע, תנסה קודם לשמן את מנגנון הנעילה.

אצלי במקרה דומה לפני כשבוע שימנתי עם WD40 את המנגנון נעילה מבחוץ, כמה טיפות והוא כמו חדש בינתיים.

פורסם

היתה לי בעיה דומה בגולף - מוסך רון הפנה אותי לארז מנגנונים בתל אביב

שם פתרו לי את הבעיה באופן מקצועי ןמהיר - מומלץ מאוד

052-230-3753

Volkswagen Golf MK4 1.6cc100HP year 2000 Automatic.

פורסם

גם לי יש מישהו מאוד מקצועי שיעשה לי את זה.. תיקון ב450ש״ח והחלפה ב650ש״ח כאשר גם על התיקון וגם על ההחלפה שנה אחריות.

במוסך רון הציעו להחליף לחדש מקורי בעלות של 1200 לפני מע״מ.

עכשיו, באתי לכאן, כי יש לי 2 ידיים שעדיין מתפקדות.. עם המון חוש טכני ויכולת וזמן(בשבת), ולפי איך שזה נראה וגם לפי מה שאתם אומרים כאן מדובר בבעיה פשוטה למדי של משהו שפשוט בורח.

לכן באתי לפורום על מנת לקבל הדרכה איך לטפל בזה - לבד. לא מעוניין לשלם 450ש״ח על בעיה כלכך קטנה.

פורסם

מה 450 ומה 650? ומה ב1200?

מה הציעו לך?

לא הבנתי, הדלת תקועה עכשיו? (זה כמו בפאביה החדשות? שאין אפשרות לשחרר ידנית את המנעול?)

אם זה מנוע נעילה דפוק זה 4$ באיביי.

פורסם

כמו שהסברתי.. שומעים שמנוע הנעילה עובד כלוחצים על נעילה של הרכב מהשלט.. וגם כאשר משחקים עם הנעילה המרכזית דרך הדלת של הנהג.. אבל רק בחצי מהמקרים הדלת אשכרה נפתחת או נסגרת(הצ׳ופצ׳יק עולה/יורד)

זאת אומרת שכמו שאמר כאן ידידי, סביר להניח שמשהו שם מחליק/לא יושב טוב..

אני פשוט לא יודע איך לפתוח את הדלת ולמה לצפות.. ולא כלכך מוצא סרטונים ביוטיוב.

• תוכן חדש...