Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ותודה על האתר הנפלא.

עשיתי החלפת שמן ופילטר שמן (אני עושה זאת בעצמי) ולאחר שהשמן החדש החל לזרום בעורקים של הלגאסי שלי :) גילתי נזילה (ממש לא רצינית באזור שקשה מאד להבין מהיכן - כשאני נוסע על סל"ד גבוהה והנסיעה די ארוכה יש ריח של שמן שנשרף (לא ריח חזק) - זה לא מהפילטר, כמובן שלא מהקרטר זה באזור שמעל לשאסי הקדמי... אני זוכר שפעם קראתי שיש שם איזה חלק לא ייקר שקשה מאד "להגיע אליו" כי צריך לפרק הרבה מאד דברים שעדיף לא לפרק (גיר אוטומטי...:roll: ) - אתם יכולים לייעץ לי מה שמו של החלק הזה?:?: והיכן הוא ממוקם?:?: - כך אני יבין אם זה הבעיה או משהו אחר. כמות השמן שיורד מזערית ואני חושב שכאשר הוא יהיה סמיך יותר הדליפה תפסק, בנסיעה הדליפה אינה קיימת כי השמן עולה ואם כן היא נשרפת יישר כי השמן פוגע באגזוז הרותח אך בכל זאת...

 

שאלה נוספת:

כשאני נוסע במהירות שמעל ה 80-90 קמ"ש ואני לוחץ על דוושת הברקס הרכב וההגה רועד (לא חזק!) אך אכן מורגשת רעידה - האם זה סימן שצריך להחליף את הברקסים הקדמיים? או שזה סימן לעוד משהו? - יש לי מקום שאני קונה חלקי חילוף והם מבקשים 160-180 בעבור הבראקסים הקדמיים - האם זה סביר? והאם צריך (חובה?) להשתמש בספריי ניקוי הברקסים (לפי מה שהבנתי משפריצים על הדיסקים) או שלשים את הברקס החדש (הכריות) כמו שהם וזהו?

 

תודה רבה!!!!:-P

פורסם

ייתכן ואתה מדבר על נזילה מאטם מיכסה שסתומים? ולגבי הברקסים אתה צריך להחליף צלחות ורפידות. אני לא מכיר את הספריי שאתה מדבר עליו ואני בדרך כלל מרכיב את הצלחות והרפידות כמו שהם.

פורסם

צריך לבדוק מאיפה מגיעה נזילת השמן, יכול להיות ממחזירי השמן של הקאמשפט או הציריות, יכולה להיות נזילה מאטם מכסה שסתומים, ושאר מרעין בישין, חשוף לצלם ולתעד בפורום כדי שנוכל לעזור.

 

רעידות בבלימה עשויות להעיד על צלחות עקומות, כדאי לבדוק את מצב הרפידות ולפי זה להחליט על החלפה, רפידות איכותיות כדאי לבחור וגם צלחות, שלא מתוצרת סינית אלא TRW או ATE לדוגמא.

 

נסיעה טובה!

התענוג שמוביל אותך

פורסם

תודה רבה לכם על התשובות!

אני אשתדל לקנות את TRW או ATE (בבלמים), אבל לא בטוח שיש את זה בכפר בו אני קונה חלפים... אתם יודעים אולי אם אפשר להזמין דרך YBAY? אני בטוח שאפשר - השאלה זה האם זה מגיע לפה במחיר סביר - הרי צריך לשלם על המשלוח - וזה יכול להיות די כבד... בקיצור: האם מישהו מזמין חלפים (רפידות) דרך YBAY או שעדיף לקנות אתם פה?:?:

 

ואני יעלה את הרכב על בור ואצלם את המקום ממנו נוזל השמן :):idea:

פורסם

היי,

לגבי נזילת השמן כנראה שמדובר במחזיר שמן אחורי ולכן חובה לפרק גיר על מנת להחליף אותו אבל לפי התאור וללא בדיקה אין אפשרות לקבוע מאיפה הנזילה.

לגבי רעידה בבלימה במידה וגם ההגה רועד וגם הרכב יתכן ויש צורך בהחלפת הצלחות הקדמיות + רפידות (לפי מצבם) ולהחליף בנוסף דרמים אחורים + נעלי בלם (תלוי במצבם) או צלחות בלם אחוריות במקרה של לאגסי מנוע 2.0ליטר.

בנוסף מומלץ להכנס למרכז שרות מורשה ולא לטפל לבד במערכת בילום היות ומדובר במערכת בטיחותית והיות ולא הוסמכת לטפל במערכת הבלמים.

הדבר מסוכן ואסור על פי החוק.

פורסם

ל "אייל מסוברו" קודם כל תודה על התשובה, כן - אמר לי מוסכניק שרא את הרכב (אבל על רגל אחד ובלי בור) שכנראה 90% שזה מחזיר שמן אחורי. מה מחירו כיום (אם לקנות את המקורי מסובארו)? והאם זה כל-כך מסובך פירוק הגיר וכדומא או שפשוט אנשים עצלנים, לא רוצים להשקיע בדבר כמו "נזילונת" כזאת? מה הסכנות התמונות בנזילה מהמחזיר שמן? (הכוונה שלי - האם זה מסכן את המנוע? או שכאשר יש מספיק שמן המנוע אינו "חש בנזילה מינורית כזו?

לגבי הברקסים - אתה צודק ב 100% - רק מוסך.

לגבי רעידת הרכב - הרכב לא רועד - ההגה רועד וזה גורם לתחושה שהרכב רועד - נסעתי עכשיו ושמת לב שזה ההגה בעצם. כנראה צריך להחליף רפידות ושוב - האם חשוב להשתמש בספריי לניקוי הצלחות? יש ספריי מיוחד לברקסים - האם זה עוד אחד מהטריקים כמו "תוסף מנוע ועוברים טסט :-D" או שזה באמת נחוץ לנקות את הדיסקים כשמחליפים רפידות עם הספריי הנ"ל? שוב תודה רבה לכם!!

נ.ב מדובר בדגם 1.8 GL - אני מאד נהנה מהביצועים של הרכב הזה - לא מבין למה אין ולא היה שוק לרכבים האלה...

פורסם

לבנה, אכן יש דבר כזה שנקרא חומר לניקוי בלמים. זה נמכר (20 ש"ח) בפחית לחיץ בדיוק כמו חומר לניקוי קרבורטורים. לרוב משתמשים בו לנקות שטחי מתכת מלכלוך וכדומה.

 

אתה יכול להתיז את החומר על הבלמים אבל לאור מה שאתה מתאר לא נראה לי שזה יפתור לך את התקלה, מקסימום ינקה לך את הברקסים מכל הלכלוך ואבק שהצטבר לך.

 

החלפת מחזיר שמן אחורי דרוש לא מעט עבודה. לכן אם הנזילה אינה רצינית ואתה יכול לחיות עם הריח/עשן סע ככה.

 

ולגבי מצב השוק של רכבים אלו יש לקחת בחשבון שמדובר על רכב בן 17 - 18 וגם ככה השוק של המכוניות הישנות משנים כאלו לא חזק במיוחד...

פורסם

תודה רבה לך אביר306!

יש לי שאלה לגבי הברקסים של הרכב הנ"ל: סובארו 96 לגאסי GL 1.8 - קניתי ברקסים של חברת MK ושמתי לב כי רשום עליהם סובארו אימפרזה 1.6 - בחנות החלפים אמרו לי שזה אותו הברקס בדיוק (רפידות). האם צדק המוכר? אני לא רוצה להגיע למכונאי ולגלות שהברקס לא מתאים... תודה!!!!

פורסם
תודה רבה לך אביר306!

יש לי שאלה לגבי הברקסים של הרכב הנ"ל: סובארו 96 לגאסי GL 1.8 - קניתי ברקסים של חברת MK ושמתי לב כי רשום עליהם סובארו אימפרזה 1.6 - בחנות החלפים אמרו לי שזה אותו הברקס בדיוק (רפידות). האם צדק המוכר? אני לא רוצה להגיע למכונאי ולגלות שהברקס לא מתאים... תודה!!!!

כן, הרפידות של אימפרזה ולגאסי במודלים האלו - זהות.

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

×
×
  • תוכן חדש...