Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להוריד גרסא מIOS7 ל,6.1.2 איך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעבדה רשמית, ההנחיה של אפל היא חד משמעית לבצע גרסה, ובוא רק נאמר בזהירות רבה ביותר, שמה שאפל אומרים

אתה מבצע כמו כלכלב ,ולא...

למעט כמה מקרים בודדים שאנשים לא התלוננו, נאלצתי לתת הסבר לכל כך הרבה לקוחות זועמים שלא הבינו מדוע המכשיר הפך

ממטוס קרב, (אולי לא הדגם האחרון של החמקן, אבל בכל זאת), לססנה מקרטעת.

אם אתם לא מזהירים את הלקוחות לפני ביצוע השדרוג (הבלתי הפיך) ונותנים להם להחליט למרות שאתם מודעים לבעייתיות אז אתם עושים שירות גרוע מאוד ללקוחות שלכם.

אם היה לי אייפון הייתי מתרחק ממעבדה כזו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לסיכום, עובד סבבה

מזכיר את תסמונת האשה המוכה :twisted:

גם אני ניסיתי לשכנע את עצמי במשך תקופה שזה "סבבה".

אני רוצה לחדד, במידה וזה לא היה ברור לחלוטין.

האייפון 4 היה מכשיר פצצה שעובד מצוין, מהיר וחלק, ולא הייתה שום הצדקה להחליף אותו ל4S או ל5.

כל פעם אסף:king: היה עוזר לי בפריצה האחרונה שקיימת, ולרגע לא חשבתי להחליף אותו מאחר והוא עשה את כל מה שאני זקוק לו בצורה מיטבית.

המכשיר היה פצצה וזאת בהתחשב בעובדה שאני לא גיימר וזקוק למפלצת מתומנת ליבות, ולא יושב שעות וקורא מיילים במכשיר שאז הייתי מחליף למסך 6" לכל הפחות, ואת הסרטים שלי אני מעדיף בבלוריי על פלזמת ה60" שלי.

ואז עשיתי את הטעות הנוראית ועדכנתי לIOS7:mm_cry:

בהתחלה התלהבתי. בהחלט. זה נראה טוב ואולי מעט תוספות נחמדות שלא היו קודם (לא משהו קריטי שלא היה קודם).

אבל אז לקח לי יום-יומיים להבין שמשהו לא כשורה.

אין את הזריזות החלקה שאפיינה כ"כ את המכשיר (בניגוד לאנדרואידים).

ואז היה עדכון נוסף, ועוד אחד, ועוד אחד. עד 7.0.4.

וכל פעם בניתי על זה שהנה משהו בעדכון ישפר.

כלום. גורנישט. נאדה.

ועשיתי ריסטור נקי, ושוב פעם.

וקראתי מדריכים. לכבות את ההוא ולכבות את הזה.

זמן סוללה דפוק, לאגים, איטיות, קריסות, זה מה שיש לי.

בניתי על העברת המכשיר לבן משפחה, ויתרתי על זה. זה נהיה מכשיר מעפן. אפילו גלקסי 1 עם CM של חבר עובד הרבה יותר טוב מזה. אזרוק את זה עכשיו באיזה מגירה.

בהזדמנות אנסה לשנמך, נראה לי שיש לי חתימות. פשוט כבר אין לי עצבים וסבלנות לזה.

יאללה שיגיע כבר הHTC ONE:brickwall:

פורסם

גם כמה חברים שלי פשוט התיאשו והחליפו מכשירים, כולל 4S, כי המכשירים הפכו לבלתי נסבלים.

גם להם ניסו לעשות ריסטור מלא, וכלום לא עזר, המכשיר הפך איטי, עם לאגים, וסוללה שמתרוקנת

אחרי חצי יום עבודה לא אינטסיבי.

פורסם

אני חושב שזה תרגיל של אפל כדי למכור יותר אייפון 5. נראה לי בתביעה ייצוגית יהיה אפשר להוציא מהם הרבה כסף

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

האייפון 4 היה מכשיר פצצה שעובד מצוין, מהיר וחלק, ולא הייתה שום הצדקה להחליף אותו ל4S או ל5.

כל פעם אסף:king: היה עוזר לי בפריצה האחרונה שקיימת, ולרגע לא חשבתי להחליף אותו מאחר והוא עשה את כל מה שאני זקוק לו בצורה מיטבית.

המכשיר היה פצצה וזאת בהתחשב בעובדה שאני לא גיימר וזקוק למפלצת מתומנת ליבות, ולא יושב שעות וקורא מיילים במכשיר שאז הייתי מחליף למסך 6" לכל הפחות, ואת הסרטים שלי אני מעדיף בבלוריי על פלזמת ה60" שלי.

בהתחלה התלהבתי. בהחלט. זה נראה טוב ואולי מעט תוספות נחמדות שלא היו קודם (לא משהו קריטי שלא היה קודם).

כלום. גורנישט. נאדה.

בניתי על העברת המכשיר לבן משפחה, ויתרתי על זה. זה נהיה מכשיר מעפן. אפילו גלקסי 1 עם CM של חבר עובד הרבה יותר טוב מזה. אזרוק את זה עכשיו באיזה מגירה.

אתמול פתחתי את הקופסא של ה3G הישן שלי, הטענתי אותו ל100% והפלא-ופלא האייפון בועט ונותן בראש עובד פי כמה יותר מהר מהאייפון 4 שלי, והחלטתי שאני חוזר ל3G למרות שאני 'מוותר' על מצלמה קצת יותר טובה. ואז גיליתי שצריך סים גדול לזה.

בקיצור- אין מנוס, חייב לזרוק 3 אלף שקל עכשיו על 5S.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

תרגיל זה לא.

בלי קשר - אייפון 5 כבר מזמן לא נמכר.

פדיחה - זה בהחלט כן.

הטעות מתוקנת בגרסה 7.1. המכשיר חוזר להיות כשהיה.

פורסם
מתי תצא הגרסא הזו?

היא בבטא רביעית כבר.

אי אפשר לומר בוודאות, אבל זה מאוד קרוב.

אם בא לך להתעסק עם זה, אתה יכול בינתיים להתקין את הבטא.

פורסם

ישנן הערכות שהגרסא של 7.1 תצא לקראת חודש מרץ, חלק מהטענות אומרות שאפילו באמצע פברואר כבר נקבל אותה.

מה שכן, אפל כמו שנאמר מעליי, הוציאה היום בטא מספר 4, ככה שהחברה באמת בודקת לעומק ככל הניתן את הגרסא.

מה יקרה למכשירים של 4 ו 4S? אני מאוד מקווה שלפחות ה 4S יחזור לקדמותו.

*** ראיתי סרטון ביקורת על גרסאת בטא בין הראשונות של 7.1 מאמצע חודש דצמבר, בהחלט נראה שיש שיפור משמעותי לעומת 7.0.4 וכו'. ככה שבהחלט יש תקווה גדולה כאשר הגרסא הסופית תצא.

( זאת גרסאת בטא ראשונית ככה שעד היום, עד לבטא 4 כבר שונו מספר דברים והממשק עודכן )

פורסם
אגיליתי שצריך סים גדול לזה.

בקיצור- אין מנוס, חייב לזרוק 3 אלף שקל עכשיו על 5S.

3000 שקל על אייפון 5S,

או 3 שקל על מתאם לסים:

http://www.buyincoins.com/item/19373.html

הממ...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
ישנן הערכות שהגרסא של 7.1 תצא לקראת חודש מרץ, חלק מהטענות אומרות שאפילו באמצע פברואר כבר נקבל אותה.

מה שכן, אפל כמו שנאמר מעליי, הוציאה היום בטא מספר 4, ככה שהחברה באמת בודקת לעומק ככל הניתן את הגרסא.

מה יקרה למכשירים של 4 ו 4S? אני מאוד מקווה שלפחות ה 4S יחזור לקדמותו.

אני בעל מכשיר 5S בעצמי, כך שאני רק יכול להעיד מדיווחים של אחרים.

אחרי הבטא הראשונה הדיווחים היו שיש שיפור משמעותי מאוד במהירות המכשירים הישנים. כל גרסת בטא גררה דיווחים נוספים על שיפורים במהירות אל מול גרסאות הבטא הקודמות.

יש למה לצפות.

פורסם

כלום. גורנישט. נאדה.

לא שותף לדברייך. שבוע עבר ועובד יופי

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לאחותי היה מותקן 6.1.2 פרוץ. האם עכשיו כשיצאה פריצה ל-7 אפשר לשנמך?

כי קראתי איפשהו שהפריצה הזאת שומרת חתימה אוטומטית או משהו כזה.

פורסם
לא שותף לדברייך. שבוע עבר ועובד יופי

בן

אני שמח בשבילך משום שזה מציק לי מאד והמאיס עליי לחלוטין את השימוש במכשיר.

הלילה שוב עשיתי בפעם השישית [7.0>7.0.1>7.0.2>7.0.3>7.0.4>שוב 7.0.4] ריסטור נקי ולא החזרתי שום גיבוי (מלבד אנשי קשר דרך IDrive).

המכשיר ריק לגמרי, בלי אפליקציות, בלי תמונות ובלי מוסיקה.

כן, זה קצת יותר טוב עכשיו. למשל הדיליי העצבני שהיה מרגע שעניתי לשיחה ועד קבלת המסך לספיקר וכו' התקצר. עדיין יש כל מיני קטעים שמשווים לו התנהגות מוזרה של מכשיר דיל-אקסטרימי ב80$. למשל לחיצה על האייקון של הפתקים לא פתחה את זה. גם לא לחיצה שניה ושלישית. רק אחרי שנעלתי את המכשיר ופתחתי זה נכנס..:roll:

להזכירך - המכשיר בגרסתו שקדמה לIOS7 היה חלק לחלוטין ומהיר אף שהיה פרוץ. לא היה שום דבר שמזכיר את השטויות האלו.

זה אשכרה מרגיש כמו בטא לא אפויה. אולי ב7.1 זה יסדר את הכל וירזה את המערכת שמיועדת לאייפון 4? אני אהיה כבר עם מכשיר אחר. תכל'ס, חבל. עכשיו סתם אצטרך לסבול עם הONE:lol:

• תוכן חדש...