Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים.

שמתי לב לאחרונה שהמים ברדיאטור ובמיכל העיבוי אצלי מעט עכורים, נושאים גוון חום.

יש להדגיש שאני משתמש במים ירוקים בלבד (אין לי מושג מהו המותג).

חשוב לי לציין שיצא לי לערבב שני סוגים, יכול להיות שזו הבעיה?

עד כמה זה קריטי או מסוכן?

שמירה על יצרן ספציפי עשוי להשאיר את המים הירוקים- ירוקים?

בנוסף חשוב לי לציין שלפני פחות מחצי שנה הוחלפה משאבת מים, לפני כחודשיים הוחלף רדיאטור

ולפני כחודש בוצעה שטיפה של מערכת הקירור כולה.

אשמח לעזרה.

שלומי.

פורסם

תראה יש ישנו מצב שבגין החלפת כל מיני חלקים שציינת במערכת הקירור, כעת הסרקלוזציה של הנוזל קירור שלך היום היא הרבה יותר טובה ממה שהיה אצלך לפני זה, וכתוצאה מזה השתחררו לך מהמנוע לתוך מערכת הקירור שלך כל מיני "הצטברויות" של חלודה, אבנית ומי יודע מה.

הייתי ממליץ לך לשטוף את המערכת קירור מחדש ותעקוב.

פורסם

לדעתי תעשה רענון של הרדיאטור שוב לנקות אותו לגמרי ולבדוק שאין חתיכות של חלודה בזמן הנקיון, כמו כן למלא נוזל קירור איכותי מתאים ולנסות לא לערבב סוגים שונים (ולא להשתמש בנוזל הפשוט של פרסטון יש טובים יותר בשוק וזה הבדל של 10-20 ש"ח).

אני אישית משתמש בנוזל של VALEO, מתאר לעצמי שזה מתאים להונדה שלך.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...