Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי דוח. ההורים ידעו מזה?

yoni sm
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

טוב אז היום עליתי עם האוטו על מין שטח כזה ואיזה שוטר סמוי סימן לי לעצור ואמר שאני מקבל דוח שרשום בו "הרכב השתולל על הדשא והשחיט צמחייה" בסך 165 שקלים.

עכשיו מיותר לציין שזה ממש לא מה שקרה אבל מה שווה מילה שלי מול מילה של שוטר?

בכל מקרה לא כזה איכפת לי לשלם ובתכלס יצאתי דיי בזול.

עכשיו אני נהג חדש ללא עבירות קודמות, אני אלך ביום ראשון ואשלם את הקנס בדואר.

עכשיו השאלה שלי היא האם איכשהו ההורים יידעו מזה שהיה לי קנס? כי אני לא רוצה שהם יידעו זה פאשלה שלי ואני אשא בתוצאות.

אם זה משנה אז זה היה באוטו של ההורים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ועדיין לא ברור מה הסיבה להסתיר מהם, סביר שעלית עם האוטו על שטח שאינו כביש או ראוי לנהיגה ולכן קיבלת דוח

עכשיו תהיה ילד טוב קח את הדו"ח, שלם אותו וספר להורים. אם לא תצליח לשכנע אותם שהשוטר היה משועמם (סביר שלא) אז מקסימום תקבל עונש :roll:

בכל מקרה עדין שתשן בשקט

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיף לך לספר.

לא עשית עברה מי יודע מה שתגרום להורים שלך לכעוס, כולה עלית על דשא וקיבלת דוח צנוע.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הסיפור נשמע מוזר.

ראשית אין כזה דוח בסך 165 שקלים במשטרת ישראל.

יש דוחות של 100, 250, 500, 750 ו- 1000 ש"ח בלבד.

שנית, לא ברור האם קיבלת דוח ביד או שהשוטר אמר לך שישלח לך דוח הביתה.

דוח על מעבר על שטח הפרדה גורר בחובו קנס של 250 ש"ח.

אתה מתאר שהשוטר אמר שעלית על הדשא והשחתת צמחיה? לא ידוע לי שזו עבירת תנועה.

הבחור שעצר אותך הראה לך תעודת שוטר אם הוא היה סמוי? אולי בכלל מדובר על פקח של העירייה?

תסתכל בדוח שקיבלת האם זה דוח של המשטרה או של העירייה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שזה סיירת ירוקה או משהו כזה. אלו שנותנים דו"חות לאנשים שזורקים פסולת וכדומה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...